Передплата 2024 ВЗ

Топ-5 фільмів про крипту та блокчейн

  • 08.01.2024, 11:43
  • 812

Інвесторам у криптовалюту також необхідно відпочивати від свого захоплення. Наприклад, подивитися кіно, яке може бути пов’язане з криптовалютами.

Цифрові кошти зараз цікавлять багатьох: навіть у людей далеких від світу віртуальних грошей виникають питання, скільки коштує біткойн, яка ціна ефіру, що таке блокчейн тощо.

Виробники кінопродукції знімають не тільки документальне кіно, яке допоможе розібратися з особливостями крипти, але й художні картини з непередбачуваним сюжетом, де фігурує блокчейн чи цифрові кошти. Далі піде мова про 5 захоплюючих фільмів останнього часу про крипту.

Trust-machine: блокчейн змінює світ

Напевно всім цікаво, як створювався блокчейн, його роль у сучасному світі крипти. Не всім зрозуміло, як відбуваються транзакції. На всі ці питання відповість документальне кіно, зняте для широкого загалу у 2018 році.

Картина не перевантажена інформацією для спеціалістів: зрозуміти, про що йдеться, зможе кожен, хто сидить перед екраном. Крім детальних роз’яснень про всі нюанси світу цифрових грошей, картина містить коментарі від фахівців, прогнози на майбутнє.

Біткойн: кінець грошам, які ми знаємо

Це також документальна стрічка, яка присвячена звичайним та віртуальним грошам. Тут розповідається про те, де, як та коли з’явилися перші криптомонети.

Режисери документальної стрічки намагаються аналізувати майбутнє криптовалют, вірогідність повної заміни фіатних коштів. Значну частину присвячено експертній думці. Наприклад, можна послухати думки про майбутнє крипти від Віталіка Бутеріна, який є розробником ефіру.

Нетфлікс. Роз’яснення: криптовалюта

Один із найпопулярніших серіалів останніх років, який розповідає про сучасні проблеми. Головна особливість серіалу полягає в тому, що серії дуже короткі. Проте цього часу вистачає для висвітлення таких проблем, як:

  • світ криптовалют;
  • майбутнє грошей;
  • глобальні пандемії;
  • мода тощо.

Одна з серій повністю присвячена цифровим активам. Усього за 14 хвилин можна дізнатися про важливу та нову для себе інформацію. Навіть при щільному графіку можна знайти час на перегляд. Наприклад, під час ранкової кави.

Зліт та зростання біткойна

Багатьом людям буде цікаво дізнатися за допомогою цього кіно про той період історії, коли активи мали популярність тільки в ентузіастів. Стрічка розповідає про програміста Деніела Мроссе, який вірить в успіх криптовалют.

Документальна картина вважається дуже популярною. В її створенні брали участь і інші люди, які напряму чи опосередковано причетні до створення біткойна.

Крипто

Звісно, така незвичайна та популярна тематика не могла пройти повз режисерів художнього кіно. Саме такою картиною став кримінальний трилер Крипто. Він присвячений історії банківського працівника Мартіна Дюрана, який бореться з випадками відмивання грошей.

Фільм цілком присвячений майнінгу криптовалюти. Саме за допомогою цього процесу головний герой рятує ферму батька.

Таким чином, кожен може подивитися цікавий кінофільм улюбленого жанру, де фігурує тема блокчейну чи криптовалют. Щорічно виходить кілька картин та серіалів цієї тематики.

Схожі новини