Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Куп’янському напрямку знизилася кількість штурмів росіян, — ОВА

  • 06.01.2024, 19:30
  • 516

Російські військові стали менш активно штурмувати деякі ділянки фронту нашої держави. На Куп’янському напрямку інтенсивність ворожих штурмів знизилася порівняно з груднем 2023 роком

Фото: ukr.net
Фото: ukr.net

«Зараз інтенсивність штурмових атак ворога дещо знизилася, ми це фіксуємо вже три дні. Це, можливо, пов’язано з погодними умовами. І в тому числі ворог користується цим, щоб проводити поповнення, заміну підрозділів, які були значно ушкоджені нашими збройними силами. Він проводить тренування на своїй безпосередньо території, злагодження тощо», — сказав начальник ОВА.

Він також зазначив, що нічого екстраординарного, позапланового по цьому напрямку в Харківській ОВА не фіксують. Так само й наші військові здійснюють певні заходи, користуючись такою невеличкою паузою.

Наостанок Синєгубов сказав, що попри те, що інтенсивність на Куп’янському напрямку впала, окупанти все одно продовжують атакувати наші позиції. Так, за останню добу наші військові відбили сім ворожих штурмових атак, тому говорити про повну зупинку атак ворога — не варто.

Схожі новини