Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві на блокпостах перевірятимуть документи у чоловіків

  • 02.01.2024, 19:15
  • 668

Комендатура та поліція Київської області отримали завдання посилити контроль на блокпостах, які розташовані на міжнародних автомобільних дорогах у межах області

Фото: КМВА
Фото: КМВА

Про це повідомляє Українська правда із посиланням на Київський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

«З метою сприяння військовому командуванню у запровадженні та здійсненні заходів правового режиму воєнного стану, відповідно до пунктів 5.4.2. протоколу засідання оперативного штабу ради оборони Київської області від 18 грудня № 229, Головному управлінню Національної поліції в Київській області, Управлінню патрульної поліції у Київській області ДПП, Комендатурі Київської області поставлено завдання: «у взаємодії опрацювати та впровадити додаткові заходи на блокпостах, розміщених на міжнародних автомобільних дорогах у межах Київської області, з метою виявлення осіб, що вчинили порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію або порушили правила військового обліку» — пише Українська правда.

Також Київський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомив, що в Київській області з 26 грудня 2023 року по 06 січня 2024 року проводяться «заходи, які передбачені частиною першою статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», а саме заходи щодо виявлення розвідувально-диверсійних груп. Проте з відповіді незрозуміло, чи впроваджені заходи щодо пошуку порушників законодавства про мобілізацію на блокпостах лише на період з 26 грудня по 06 січня.

Схожі новини