Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Блогерка Соня Морозюк виходить заміж за сина фігуранта корупційного скандалу

  • 30.12.2023, 19:35
  • 5 714

Авторка муралу у Києві та «Мазні» Соня Морозюк зібралася заміж за сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича

Ігор Гринкевич — один із найбільших постачальників Міноборони, якого днями затримали під час спроби дати хабар 500 тисяч доларів.

Про це написав журналіст Євген Плінський.

Відомо, що Роман Гринкевич цього року зробив пропозицію Соні Морозюк у Венеції, куди виїхав як волонтер.

Також Роман вклав кошти у художню виставку Соні, яка відбулася 20 грудня у Києві. Саме з цієї виставки чоловік поділився фотографією з художницею, якою, можна сказати, й підтвердив свої стосунки з Морозюк.

Цікаво, що Ігор Гринкевич записав свої компанії на дітей і дружину. Наприклад сестра Романа, Ольга володіє навпіл з мамою фірмою «Трейд лайнс рітейл», яка у другому півріччі виграла тендерів Міноборони з харчування на 1,3 млрд, пише журналістка Тетяна Ніколаєнко.

Роман Гринкевич є «власником» фірми батька, яка теж є боржником Міноборони. Та попри це Роман отримав волонтерську нагороду від президента.

До речі, новенький BMW Романа за 150 000 доларів засвітився у розслідуванні журналіста Української правди Михайла Ткача. Його авто потрапило в об'єктив камери біля ресторану «Бохо», який працював під час комендантської години.

До слова, Соня Морозюк є авторкою патріотичного муралу у Києві на вулиці Мечникова.

В Instagram дівчини багато фото з розкішними прикрасами, автівками та у лакшері ресторанах.

До того ж, Соня Морозюк взяла інтерв'ю у свого нареченого Романа, про це свідчить анонс на її сторінці в Instagram. Ймовірно, вони говорили про допомогу Україні під час війни.

«Треба зробити все необхідне, аби наші діти були не дітьми війни, а дітьми перемоги», — сказав Роман.

Схожі новини