Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині на безконтактну оплату проїзду картками Visa в громадському транспорті почне діяти знижка

  • 28.12.2023, 17:30
  • 1 853

Від сьогодні з 28 грудня по 29 лютого пасажири, які користуються приміськими та міжміськими маршрутками у Львівській області, отримають знижку 20% від вартості квитка при оплаті проїду картками Visa. Обмежень у дистанції та кілометражі немає

Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив заступник голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Кулепін.

«Якщо у вас є така карточка Visa, то саме її можете прикладати, коли заходите у транспортний засіб, також вкінці, коли ви виходите потрібно ще раз прикласти карту, щоб система зрозуміла, де ви вийшли, і вона вам порахує ваш маршрут і дасть 20% знижки», − розповів Олександр Кулепін.

Крім цього, представник компанії «Смарт-Тикет Технолоджи» Олег Долінський зазначив, що акція діє не тільки для пасажирів, оскільки розробили бонусна акція для водіїв.

«Перші 10 водіїв, в яких буде найбільша кількість транзакцій по всій безготівці всіма картами отримують бонуси. Перші троє з них отримають по 10 тисяч гривень, наступні 7 по 5 тисяч гривень. Таким чином ми хочемо стимулювати водіїв, щоб вони нам допомагали інформувати пасажирів про те, що потрібно користуватися безготівковою формою оплати», − Олег Долінський.

Він додав, що така акція не є разовою, її планують повторювати, а також створювати нові.

Схожі новини