Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Крафтове Різдво» від Кредобанку: різдвяні подкасти та виставка витинанок Дарії Альошкіної

  • 21.12.2023, 12:10
  • 577

Святковий соціальний проєкт «Крафтове Різдво» Кредобанку триває. У відділенні банку з вулиці Галицької у Львові запрацювала виставка витинанок та відбувся майстер-клас відомої мисткині Дарії Альошкіної, а також стартував спільний спецпроєкт банку та медіа «Локальна історія» -- аудіоподкасти «Крафтове Різдво з Надійкою Гербіш»

У спеціальному різдвяному проєкті з медіа «Локальна історія» розповідається про традиції української культури, пов’язані з Різдвом. Частиною спецпроєкту є серія подкастів «Крафтове Різдво з Надійкою Гербіш». Вже опубліковано чотири подкасти — з істориком Ярославом Грицаком про Різдво дитинства, про радянські заборони, спогади і коляди з художницею Іванкою Димид та про найсмачніші різдвяні рецепти від гастрономічної блогерки Маріанни Душар, а також про різдвяні традиції з поетесою та авторкою колядок Мар’яною Савкою.

Днями у львівському відділенні Кредобанку по вул. Галицькій, 4 відома мисткиня та скульпторка Дарія Альошкіна провела майстер-клас, протягом якого охочі вчилися робити власні витинанки. З перших днів грудня у цьому відділені банку також діє виставка різдвяних витинанок української мисткині. Дарія Альошкіна — родом з Вінничини, відома в країнах Євросоюзу, США, Канаді й Азії своїми мереживними панно, виконаними в стародавній техніці ручного виривання.

Помилуватися витворами, які прикрашають вікна відділення Кредобанку, можна до кінця січня з понеділка по п’ятницю в робочий час, а зробити зимову фотосесію в старій частині міста Львова на тлі мереживних вікон банку — також і в святкові та вихідні дні.

«У проєкті „Крафтове Різдво“ ми продовжуємо розповідати українцям про давні добрі різдвяні традиції наших предків. Запрошую до знайомства з витинанками в центрі Львова та подкастами на всіх подкаст-платформах. І ще нагадую, що у всіх відділеннях Кредобанку працює Різдвяна пошта. Кожен може прийти й підписати для своїх близьких крафтову листівку зі спеціальною поштовою маркою. Ми її відправимо до адресата. Святкові листівки і їх відправка по Україні - безкоштовні.» говорить директор департаменту маркетингу АТ «Кредобанк» Андрій Мельник.

У межах проєкту Крафтове Різдво Кредобанк створив діджитальну платформу з адвент-календарем крафтових виробників та усіма подіями, які відбудуться в межах цього проєкту. Щодня упродовж 25 днів, до Різдва включно, на сторінці адвент-календаря відкриватиметься віконечко з історією щоразу іншого крафтового бренду.

Кредобанк підтримав музичні події, які тривають упродовж грудня 2023 року — Казковий мюзикл «Вкрадений час», Jazz Bez, Різдво в гаю, ТНМК. Новий вертеп, Українська пісня. Різдво, а також вінтажно-крафтове ярмаркування — «У пошуках Різдва» від Тлум&Крам та І те, і се.

Крафтове Різдво складається з чотирьох блоків ініціатив — Різдвяні фестини, благодійні заходи, заходи з популяризації крафтових ремісників та українських різдвяних традицій. Проєкт триватиме до січня 2024 року.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує малий, середній та великий бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм та грантів у межах співпраці з ЄБРР та Європейською комісією, а також бере активну участь в державних програмах підтримки українського бізнесу. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини