Передплата 2024 «Добрий господар»

«Слуга» Безугла розповіла, чому на Закарпатті депутат Батрин підірвав гранати

  • 15.12.2023, 15:55
  • 2 053

Нардепка від «Слуги народу», заступниця голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла повідомила, що причиною підриву гранат депутатом Сергієм Батрином є особистий конфлікт Сергія з головою Керецьківської ОТГ Михайлом Мушкою

Фото: Нацполіція
Фото: Нацполіція

«За попередніми даними, причиною вказаної події є особистий конфлікт Сергія з головою Керецьківської ОТГ Михайлом Мушкою, який виник з моменту обрання у 2020 році його депутатом, а Мушки — головою ОТГ. Зокрема, під час сесії Сергій обурився тим фактом, що голові виписували премію за результатами роботи щомісячно в розмірі 100% від посадового окладу. На жаль, випадків такого поводження зі зброєю може бути більше. Що помічник Головнокомандувача ЗСУ, що місцевий депутат — це складні особистості, як і всі ми. За обставин другого року повномасштабної російської агресії обережність та увага до психологічного стану нерідко слабшає, наростає втома та нехтування правилами безпеки, ризики самогубств та інших прикрих трагедій. Накопичується кількість зброї серед населення. Маємо всі зробити висновки. Очікую на максимально обʼєктивне розслідування від правоохоронних органів зокрема щодо того, звідки гранати, чому і як сталася подія», — йдеться у повідомленні.

Як повідомила Безугла, на місці події працюють профільні служби. За даними Національної поліції України, внаслідок події постраждало 26 людей, 6 з яких у важкому стані.

Схожі новини