Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві вбили військового

  • 01.12.2023, 19:30
  • 856

У Києві сталося жорстоке вбивство військового.Поліція вже затримала підозрюваного

Фото: поліція Києва
Фото: поліція Києва

Про це у п’ятницю, 1 грудня, повідомила поліція Києва. Поліцейські також оприлюднили фото та відео.

За даними слідства, військовослужбовець на власному авто їхав у госпіталь, по дорозі туди він заїхав до свого товариша за документами. Під час зустрічі вони посварилися через борги. Після цього підозрюваний дістав ніж та завдав удар потерпілому в шию, груди та голову.

Як кажуть у поліції, коли він переконався, що військовий помер, то поклав тіло загиблого у спальний мішок, обмотав поліетиленовою плівкою та відвіз за місто, де кинув у водойму.

Судово-медичний експерт виявив на тілі померлого близько 15 ножових поранень, розповів начальник управління карного розшуку поліції Києва Андрій Кічук.

Оперативники та працівники інших підрозділів поліції розшукали нападника менш ніж за добу. Так, затримали 31-річного жителя Вінниччини, якого також обвинувачують у вчиненні розбійного нападу на двох жінок у Вінницькій області.

Йому оголосили підозру за ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Чоловікові загрожує до 15 років увʼязнення. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Водночас досудове розслідування триває — встановлюються усі подробиці злочину.

Схожі новини