Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Молдова через снігопад запровадила обмеження на частині КПП

  • 26.11.2023, 17:45
  • 419

Молдовські прикордонники попередили про обмеження на частині пунктів перетину кордону 26 листопада у зв’язку з сильним снігопадом

Про це повідомляє Newsmaker.

У зв’язку з негодою почалися перебої на важливому для України пункті пропуску «Паланка».

"Через сильний вітер постраждали кабелі підключення до інтернету. На місці працюють фахівці, транспорт спрямовують до КПП в Тудорі", — попередили у прикордонній поліції.

Пункт «Леушени-Албиця» на кордоні з Румунією тимчасово не пропускає вантажівки до Румунії, оскільки там дуже складна ситуація на дорогах. Тимчасові обмеження для вантажного транспорту і на КПП Джурджулешти-Галац, що поруч з українським Рені - пропускають лише вантажівки «споряджені відповідно до погодних умов».

Румунська сторона тимчасово призупинила роботу пункту пропуску в Оанче, відтак перебої є і на молдовському КПП у Кагулі.

У самій Молдові через снігопад на дорогах сталося кілька серйозних ДТП, одна людина загинула. Близько 60 населених пунктів знеструмлені через пошкодження ліній електропередач.

В аеропорту Кишинева скасували щонайменш два рейси Turkish Airlines між Молдовою і Стамбулом, відкладені на невизначений час ще кілька рейсів з або до Європи.

Схожі новини