Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Голову патронатної служби «Азову» на форумі бізнесменів попросили сховатися через військову форму

  • 27.10.2023, 11:45
  • 629

Керівниця патронатної служби «Янголи Азову» Олена Толкачова була змушена залишити бізнес-захід молодих підприємців Young Business Club у Києві, оскільки, за словами представниці організаторів, військова форма «лякала молодих бізнесменів»

Про це повідомила керівниця Патронатної служби Янголи Азову Олена Толкачова.

За її словами, патронатну службу «Янголи Азову» запросили виступити на форумі молодих підприємців у Києві Young Business Club, щоб познайомити про діяльність служби, про підтримку поранених військових і родин загиблих захисників. Однак на заході «Янголи Азову» стикнулися, за її словами, «з нахабством і грубістю»

Через 30 хвилин після початку заходу, до них підійшла одна з представників організаторів і попросила сховатися десь у кутку. Причина — чоловіків, які знаходяться на цьому заході, лякає військова форма.

«У центрі Києва, у 23-му році, коли йде війна, коли наші хлопці гинуть у найстрашніших боях, коли ми їх ховаємо кожен день, до нас підійшла організатор і попросила покинути захід через те, що гостей лякає військова форма! Вибачте, але це гидко!» — обурилася керівниця «Янголи Азову».

На скандал у соцмережах відреагував міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

«Навіть найдорожчий костюм молодого чи дорослого бізнесмена не вартий форми захисника України. Коли вони усвідомлять, що без наших захисників вони ніхто, не буде подібних інцидентів», — написав міністр.

Схожі новини