Передплата 2024 ВЗ

Наркотики та зброя: співробітники ДПСУ провели обшуки у прикордонних контрольованих районах Вінниччини

  • 23.10.2023, 12:30
  • 522

Під час реалізації оперативної інформації щодо незаконного обігу наркотичних засобів прикордонники Могилів-Подільського загону спільно зі співробітниками Нацполіції здійснили санкціоновані обшуки приватних домоволодінь та службового приміщення, що належать мешканцям Могилів-Подільського

Фото: Державна прикордонна служба України
Фото: Державна прикордонна служба України

За результатами обшуків правоохоронці виявили близько одного кілограма наркотичної речовини рожевого кольору, ймовірно — амфетамін, розфасованого для продажу в поліетиленових згортках, а також понад 100 пакетів, розфасованих для продажу із зеленою речовиною рослинного походження. Крім того, за адресою проживання одного з фігурантів кримінальної справи виявлено реактиви, колби для виготовлення хімічних речовин, травматичний пістолет та набої до нього, банківські картки, ваги харчові, а також грошові кошти у сумі 20 тисяч доларів США.

Виявлені предмети правоохоронці вилучили. Організатору оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Тривають слідчі дії.

Схожі новини