Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Як збивати шахед? Скільки важить бронежилет?.. В українських дітей сьогодні недитячі питання

  • 11.10.2023, 12:00
  • 376

Військовослужбовці Одеського загону завітали в гості до школярів, аби розповісти про особливості прикордонної служби

Фото: Державна прикордонна служба України
Фото: Державна прикордонна служба України

На жаль, «русський мір» забрав у наших дітей безтурботне дитинство. Тепер вони добре розбираються у видах зброї та типах ракет, і майже щоночі чують звуки сирен та смертоносних шахедів… Більшість татусів дітей зараз виборюють для своїх любих бешкетників мирне небо та щасливе майбутнє.

Охоронці кордону залюбки поділились з юними українцями історіями про реалії своєї служби, показали предмети й засоби екіпірування, а також дали відповіді на запитання, які так цікавили допитливих діток. Особливо зацікавило малечу те, як прикордонники збивають «шахеди» та які лайфхаки використовують під час бойової роботи аби успішно ліквідувати ворожу ціль. Діти з захопленням «приміряли» роль прикордонників, одягаючи на себе бронежилети, каски.

Крім того, на зустріч зі школярами завітала подруга «Патрона» — «Джесі». Вона у грайливій манері захопила увагу дітей з перших хвилин візиту, демонструючи вміння швидко шукати прихований запохоносій наркотичної речовини.

Емоційні розповіді прикордонників про реалії військових подій не залишили нікого байдужим. Учні та викладачі висловили слова вдячності нашим захисникам і подарували символічні подарунки. Зі свого боку прикордонники пообіцяли дітлахам, що зовсім скоро всі будуть жити у мирній та квітучій Україні.

Схожі новини