Передплата 2024 «Добра кухня»

У Чернігові п’яні 45-річний чоловік та 40-річна жінка запустили феєрверк: їх покарали

  • 04.10.2023, 19:45
  • 598

Чернігівські поліцейські затримали двох громадян — 45-річного чоловіка та 40-річну жінку, які запустили феєрверк попри заборони у період дії воєнного стану

Фото: поліція Чернігівської області
Фото: поліція Чернігівської області

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Правоохоронці напередодні отримали повідомлення, що вночі невідомі запустили феєрверк у сквері на вулиці Івана Мазепи, нехтуючи забороною на салюти в період воєнного стану.

На місце події виїхали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліціянти опитали свідків та встановили особи зловмисників. Ними виявились двоє місцевих жителів — 45-річний чоловік та 40-річна жінка, які діяли в нетверезому стані.

Свої дії вони пояснили тим, що святкували день народження жінки. З місця події правоохоронці вилучили використану піротехніку.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Фігурантам загрожує штраф від 17 до 34 тисяч гривень або арешт до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

«Поліція Чернігівщини вкотре наголошує: використання піротехнічних виробів та інших засобів піротехніки заборонено! Кожен факт такого порушення буде задокументовано, а винних — притягнуто до відповідальності!» — резюмується в повідомленні.

Схожі новини