Передплата 2024 «Добрий господар»

Діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма ходять у школу навіть в суботу

  • 26.09.2023, 11:30
  • 1 678

Англійська система шкільного навчання передбачає навчання 5 днів на тиждень. Втім, діти з королівської родини навіть тут мають дещо інший підхід

Родина принца та принцеси. Фото з мережі
Родина принца та принцеси. Фото з мережі

Діти з королівської родини навчаються і у суботу.

У 2022 році принц та принцеса Уельські повідомили, що їхні діти будуть відвідувати одну школу в Ламбруку. Вона розташована неподалік маєтку відомої сім'ї у Віндзорі.

Це приватна школа, навчальний процес та вимоги у якій побудовані дещо інакше, аніж в інших навчальних закладах Британії. Шанувальники королівської сім'ї були приголомшені, коли дізналися, що діти відвідують школу навіть у суботу.

У школі розуміють, що такий тиждень для маленьких дітей може бути важким, але робити поступок для принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї ніхто не збирається. Адміністрація навчального закладу переконана, що два вихідні можуть негативно вплинути на безперервність навчання, яка є основою успіху.

Разом з тим варто розуміти, що школа у Ламбруку не можна сприймати як заклад з надто строгими правилами. Вона розташована у сільській місцевості, і на перервах дітям дозволено абсолютно все.

Також тут є гольф, басейн, театр, спортивний центр та різні мистецькі студії. Насправді, це ідеальне місце для маленьких дітей, яким подобаються ігри на свіжому повітрі та різнопланові активності.

Схожі новини