Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині затримали зловмисницю за підозрою у торгівлі людьми

  • 06.09.2023, 13:00
  • 733

Правоохоронці припинили незаконну діяльність з вербування та переправлення до країн ЄС жінок з метою їх залучення до сексуальної експлуатації

Фото: Державна прикордонна служба України
Фото: Державна прикордонна служба України

Заходи проводили оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно з представниками Управління карного розшуку ГУ НП у Львівській області за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури, в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 149 КК України.

В результаті проведення заходів спільна міжвідомча група затримала 27-річну мешканку Вінницької області в одному із пунктів пропуску під час спроби переправлення через державний кордон двох громадянок України.

Фігурантку кримінального провадження затримано в рамках ст. 208 КПК України та оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до восьми років.

Правоохоронці провели невідкладні слідчі дії та встановили обставини правопорушення та потерпілих осіб. Незабаром суд обере організаторці незаконної діяльності запобіжний захід.

Схожі новини