Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Плідний вікенд: у Чернівецькій та Закарпатській областях затримали 84 порушників кордону

  • 14.08.2023, 14:15
  • 623

Протягом минулих вихідних прикордонники затримали 45 порушників кордону у Закарпатській області та 39 порушників — у Чернівецькій області

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

Усі затримані є чоловіками призовного віку, вихідцями з різних регіонів України.

Зокрема, прикордонники Мукачівського загону затримали 38 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути український кордон. Ще 7 порушників спинили на ділянці Чопського загону.

Прикордонники Чернівецького загону спинили 41 порушника, з яких двох у Івано-франківській, решту у Чернівецькій області.

У рамках проведених заходів, за матеріалами співробітників оперативно-розшукових підрозділів Мукачівського прикордонного загону, вдалося ліквідувати 4 канали незаконного переправлення осіб через кордон. Про виявлення у діях організаторів каналів ознак злочину, передбаченого ст.332 ККУ, прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Стосовно затриманих, за спробу незаконного перетинання кордону, на чоловіків складено протоколи за ст. 204−1 КУпАП, справи скеровані до суду.

Зазначимо, що активну участь в охороні державного кордону беруть курсанти Національної академії ДПСУ ім. Богдана Хмельницького, які наразі проходять стажування в підрозділах на західній ділянці державного кордону.

Схожі новини