Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Вінничині та Одещині вручили державні нагороди рідним загиблих Героїв-прикордонників

  • 15.07.2023, 10:30
  • 437

Наші захисники щодня відважно й героїчно тримають оборону нашої держави. Проте, на жаль, кожен наш новий день настає й завдяки тим, хто ціною власного життя став на заваді підступним діям ворога

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, 30 квітня 2023 року Указом Президента України № 29/2023 нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) прикордонників — сержанта Пиндика Євгенія та старшого сержанта Тимофєєва Костянтина.

Учора на Вінниччині родині Євгенія Пиндика, а також на Одещині батькам Костянтина Тимофєєва посмертні нагороди вручили керівництво Південного регіонального управління Держприкордонслужби, начальник Вінницької військової обласної адміністрації Сергій Борзов та заступник селищного голови Великомихайлівської громади Анатолій Іванов.

«На жаль ми не можемо повернути батька дитині, сина матері, чоловіка дружині, але наш обов’язок — допомогти й підтримати кожну родину захисників, які віддали своє життя за збереження територіальної цілісності України», — зазначив начальник Південного регіонального управління Держприкордонслужби.

Відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну, саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією.

Вічна та світла пам’ять полеглим прикордонникам.

Схожі новини