Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Директор НАБУ розповів про дзвінок Зеленського після того, як затримали Князєва

  • 21.06.2023, 17:45
  • 1 395

Директор Національного антикорупційного бюро Семен Кривонос розповів, що після затримання вже колишнього глави Верховного Суду України Всеволода Князєва йому телефонував президент Володимир Зеленський

Семен Кривонос. Фото Укрінформ
Семен Кривонос. Фото Укрінформ

Про це Кривонос розповів в інтерв'ю «Укрінформу».

"Якщо говорити про мою розмову з президентом, то вона була, після затримання голови Верховного суду та початку обшуків у будівлі ВС. Він мені сам подзвонив і як керівник держави поцікавився, що там відбувається у Верховному суді. Я повідомив президенту, що затриманий керівник судової гілки влади на одержанні хабаря. Це був весь контекст розмови".

На запитання, яка була реакція президента, Кривонос відповів, що глава держави «дуже рівно та зважено до цього поставився», здивування не висловив.

«Я повідомив президенту, що затриманий керівник судової гілки влади на отриманні хабаря. Це був весь контекст розмови. Він дуже рівно та зважено до цього поставився. Не здивувався. Він спитав, у чому там суть. Говорю: це — отримання хабаря. Він каже: „Окей, добре“. Не було ніяких емоцій — ні негативних, ні позитивних, чи ще чогось такого. Це була дуже витримана розмова», — розповів Кривонос.

Схожі новини