Передплата 2024 «Добра кухня»

Президент рф збудував своє «царське село»: росЗМІ

  • 01.06.2023, 15:20
  • 995

Президент рф володимир путін, як російські імператори минулого, вибудував для себе і рідні нове «царське село» — конгломерат земельних володінь у Підмосков'ї навколо своєї офіційної резиденції в Ново-Огарьово

«царське село». Фото: Російське видання "Проект"
«царське село». Фото: Російське видання "Проект"

Про це йдеться у розслідуванні російського видання «Проект».

До речі, під час атаки на Москву дрони могли цілитися саме в це дуже важливе для диктатора місце, адже навколо офіційної резиденції зібралися майже всі члени сім'ї путіна.

Російський диктатор, як відомо, живе та працює у садибі Ново-Огарьово — він навіть закріпив її за собою до кінця життя. Не дивно, що поблизу він захотів поселити близьких.

Землі навколо Ново-Огарьово купували через закордонні офшори, а потім передавали дочкам — Марії та Катерині. Для конспірації на дівчат нічого не записували — наприклад, території молодшої Катерини після весілля переписали на її чоловіка Кирила Шамалова.

Поруч із молодшою донькою оселилася і її мати — колишня дружина путіна Людмила разом із новим чоловіком Артуром Очеретним. На них теж нічого не записували — як номінал використовували того ж Шамалова.

Їхніми ділянками, кожна з яких коштує не менше мільярда рублів, територія «царського села» не обмежується. Це великі володіння, про які треба знати головне — на кого б вони не були записані, землі належать особисто президенту росії.

Схожі новини