Передплата 2024 «Добрий господар»

На Сумщині прикордонники викрили наркоторговця

  • 01.06.2023, 09:20
  • 621

Під час контролю за вчиненням кримінального правопорушення правоохоронцям вдалося задокументувати факти реалізації «товару». Торговця наркотиками затримали на гарячому, безпосередньо під час здійснення чергової спроби збуту наркотичної речовини

Днями на Сумщині правоохоронці затримали чоловіка, який намагався налагодити збут наркотичних засобів та психотропних речовин серед військовослужбовців одного з підрозділів Сил оборони.

Окрім цього, за місцем проживання правопорушника проведено санкціонований обшук, під час якого виявлено та вилучено пігулки метадону, гранату РГД-5 та 30 набоїв калібру 5,45 мм.

46-річного наркоторговця, відповідно до ст. 208 КПК України, затримано та повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. За торгівлю наркотичними засобами та психотропними речовинами йому загрожує позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Заходи з викриттята затримання наркоторговця здійснили офіцери відділу внутрішньої та власної безпеки по Сумського прикордонному загону спільно зі співробітниками ГУНП в Сумській області за процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури.

Триває досудове розслідування.

Схожі новини