Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 29 травня по 4 червня 2023 року

  • 29.05.2023, 07:00
  • 2 768

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Початок тижня виявиться складним. Через по­гане самопочуття доведеться відкласти всі справи до кращих часів. На щастя, вони незабаром настануть: уже до четверга відчуєте приплив енергії і завдяки практичності зможете грамотно розподіляти свої сили і кошти. З 2 по 3 червня не варто ризикувати з фінансовими операціями.

ТЕЛЕЦЬ.

В останні дні травня невиконані зобов’язання з боку партнерів або керівництва здатні усклад­нити ситуацію на роботі. Не рубайте з плеча: необду­мані вчинки не кращим чином позначаться на вашому благополуччі і авторитеті. Зате в першій декаді черв­ня фортуна буде на вашому боці. У вашому оточенні можуть плести інтриги, але ніщо не завадить вам здій­снити свої плани. Ймовірні випробування в особисто­му житті.

БЛИЗНЮКИ.

Останні травневі дні можуть призвести до сва­рок і конфліктів. Початок червня — не найкра­щий місяць для кар'єри і бізнесу. У вівторок і середу доведеться займатися юридичними проблемами, пов’язаними зі сім'єю, нерухомістю. Крім того, ймо­вірні складнощі на роботі. Після 4 числа стане легше: отримаєте доступ до важливої інформації, з’являться партнери, готові запросити вас у свої проєкти.

РАК.

Перший тиждень червня для більшості Ра­ків складеться не зовсім вдало: багато пла­нів доведеться відкласти і більше займатися рутиною, ніж перспективними проєктами. Серйозніше ставте­ся до своїх обов’язків, не бійтеся відповідальності - тоді зможете зміцнити стосунки з колегами і діловими партнерами. Терпіння і цілеспрямованість неодмінно приведуть до успіху.

ЛЕВ.

З перших днів місяця життя Левів стане кра­щим. Буде простіше рухатися до мети, дома­гатися визнання й успіху. Більшість Левів активно втілюватимуть у життя свої плани і зможуть добре за­робляти. У п’ятницю і суботу успіх пов’язаний з ве­ликими труднощами, та й самі ви будете схильні до марнотратства. Стосунки з близькими стануть гармо­нійнішими.

ДІВА.

Цього тижня буде складніше реалізовувати творчі ідеї, проявляти самостійність у робо­ті, що відіб'ється і на стосунках з близькими. Ймо­вірні сварки, взаємні образи, докори. Намагайтеся контролювати емоції, проявляйте дипломатичність і терпіння — тоді зможете уникнути маси непотрібних конфліктів.

ТЕРЕЗИ.

У перші дні червня зірки до вас прихильні. У вас з’явиться шанс зміцнити життєві позиції, заво­ювати авторитет. Уже на початку місяця в кар'єрі на­мітяться позитивні зміни. Але будьте напоготові: да­леко не всім до душі ваша позиція. Є ймовірність помилок, юридичних проблем. Вільним Терезам з 2 по 4 червня випаде можливість зустріти свою дру­гу половинку.

СКОРПІОН.

Скорпіони насолоджуються спілкуванням, сі­мейною гармонією, незважаючи на те, що спра­ви явно гальмують. Це не страшно. Зараз головне — спокій, відпочинок, турбота про власне здоров’я. Важливо підвищити життєвий тонус. У сфері фінансів намалюються вдалі перспективи: не пропустіть свого шансу. Кар'єра також піде вгору, а будь-яке спілкуван­ня з начальством і впливовими людьми допоможе під­нятися службовими сходами.

СТРІЛЕЦЬ.

Стрільці в перші дні червня почуватимуть­ся впевнено. Є шанс зміцнити свої позиції на службі, досягти гармонії у стосунках. Червень загалом стане для вас цікавим і позитивним періодом, насам­перед це стосується розвитку любовних і зміцнення сімейних стосунків. Що ж стосується ділового парт­нерства, тут можливі й злети, і падіння. Багато в чому ситуація залежатиме від вас.

КОЗЕРІГ.

Перші дні тижня можуть стати часом особистіс­ної трансформації, коли доведеться багато чого переосмислити, зрозуміти. Більшість представників знака у ці дні вибере самотність або ж компанію най­ближчих людей. Можуть виникнути юридичні проблеми. Завдяки інтуїції, яка зараз на висоті, зможете заздале­гідь вловлювати, де вас підстерігають труднощі, і, про­являючи дипломатію і винахідливість, вчасно вирішува­ти їх, не доводячи справу до серйозного конфлікту.

ВОДОЛІЙ.

Стежте за здоров’ям: сили вичерпуються, та й події, що відбуваються цього тижня, не кра­щим чином позначаться на вашому самопочутті і ду­шевному стані. У червні не виключені фінансові труд­нощі, тому доведеться більше працювати і ретельніше контролювати витрати. На початку тижня багато дого­ворів можуть опинитися під загрозою зриву. Не варто роздавати обіцянки і вплутуватися у складні проєкти.

РИБИ.

Для Риб настає сприятливий період, коли зрос­те ваш енергетичний потенціал, підвищиться творча активність, з’являться чудові ідеї, перспективні плани на майбутнє. Правда, є ймовірність зіткнутися з протистоянням партнерів, як у справах, так і в особис­тому житті. Для кар'єрного росту тиждень сприятли­вий.

Схожі новини