Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Бєлгородській області рф чекають на завершення «контртерористичної операції»: мешканців закликають не повертатися додому

  • 23.05.2023, 10:30
  • 524

Губернатор Бєлгородської області росії Вʼячеслав Гладков зранку 23 травня заявив, що жителям Грайворонського округу, «які тимчасово залишили свої будинки, повертатися поки не варто»

Бєлгород. Фото умовне
Бєлгород. Фото умовне

Про це Гладков написав у своєму телеграм-каналі, додавши, що «триває зачистка території міністерством оборони спільно з силовими структурами».

Керівник обласної влади додав, що «під час евакуаційних заходів» померла жінка 1941 року народження, «причини наразі встановлюються».

Губернатор Гладков опосередковано підтвердив, що частину території Бєлгородської області російські військові і силовики досі не контролюють.

«Є інформація про те, що в тих населених пунктах, у які зайшов супротивник, є двоє поранених мирних жителів. Поки що до них силовики не змогли дійти. Завдання зараз зранку номер один. Сподіваюся, максимально швидко зможемо їх евакуювати та доставити до лікувального закладу. Загиблих серед мирного населення на сьогодні немає. Усі необхідні дії із боку силових структур проводяться. Чекаємо на завершення контртерористичної операції, яка вчора була оголошена», — вказав Вʼячеслав Гладков.

Схожі новини