Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 22 по 28 травня 2023 року

  • 22.05.2023, 07:00
  • 2 286

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Цього тижня у вас з’явиться підробіток — не же­ніться за грошима, ретельно все обміркуйте. На любовному фронті все складатиметься чудово. Спра­ви сімейні теж ідуть непогано, адже побутові проблеми відійшли на задній план. Родичі стали добрими, лагід­ними і слухняними.

ТЕЛЕЦЬ.

Не чекайте з моря погоди, а швидше втілюй­те плани в життя. Ділові партнери налаштова­ні на спілкування. Керівник боїться, що втечете до кон­курентів, і намагається вас задобрити. Скористайтеся прихильністю шефа і випросіть у нього зайвий вихід­ний — домочадці втішаться. Ваша половинка теж задо­волена і щаслива — вимикайте телефон і насолоджуй­теся родинним затишком.

БЛИЗНЮКИ.

У професійній сфері цього тижня можливі зміни — начальник мріє про кадрові перестановки. Не бійтеся нічого: якщо вже й посунуть, то тільки на схо­динку вище. На неодружених Близнюків чекають нові романтичні знайомства. В одружених — тиша, спокій і гармонія у стосунках.

РАК.

Цей тиждень подарує сюрпризи у фінансо­вій сфері - в олігархи наразі вам ще рано, але кілька серйозних покупок зможете собі дозволити. На роботі на вас чекає премія або підвищення зарпла­ти. У сфері любовних стосунків прислухайтеся до своєї інтуїції.

ЛЕВ.

Вміння знаходити компроміс цього тижня вам стане у пригоді. Поступайтеся, але міру знайте, — деякі ваші друзі роблять усе для того, аби сісти вам на шию. Діліться планами, рекламуйте свої здібності. І вже цього тижня знайдете кілька вигідних контактів. Приділяйте більше уваги своїй половинці і домочад­цям. З тими, що посварилися, треба помиритися.

ДІВА.

У фінансовій ситуації холодно і незатишно — ймовірні і авантюри, і ризиковані угоди. Але від витрат бажано утриматися. У сфері особистих сто­сунків знадобляться дипломатичні здібності і навіть хитрощі. Якщо зумієте на вихідні організувати виїзд у гори або до родичів за місто, скандалів уникнете.

ТЕРЕЗИ.

Фінансова сфера цього тижня порадує приєм­ними змінами — чекайте вигідних підробітків. Але від сумнівних угод бажано утриматися, і частіше прислухатися до своєї інтуїції - внутрішній голос підка­же правильне рішення. Домочадці мріють про шопінг, тож після вихідних вирушайте за покупками.

СКОРПІОН.

Цього тижня на вас чекає багато цікавих угод — будьте напоготові, і прислухайтеся до розмов у колективі, щоб не пропустити цінної інформації. Цього тижня бажано не відмовлятися від відряджень — у поїзд­ках на вас чекає маса знайомств. На любовному небос­хилі лише одна хмара, але вона досить сердита — об­ранець (обраниця) перетвориться на ревнивця Мавра.

СТРІЛЕЦЬ.

Цього тижня Стрільці стануть улюбленцями Фортуни. Поділіться секретами успіху з коле­гами і заспокойте свого боса — бідний шеф боїться, що ви претендуєте на його місце. У прийнятті важли­вих рішень бажано уникати поспіху. Любовна сфера сповнена сюрпризів. Не пропустіть вихідних — дру­зі запланували посиденьки за містом, тож не відмов­ляйтеся.

КОЗЕРІГ.

Ваші доходи можуть зрости, але намагайтеся не розкидатися грошима направо і наліво, кра­ще задумайтеся про вигідні вкладення, інтуїція вас не підведе. Справи на службі складатимуться непогано, а стосунки з колегами стануть майже ідеальними. На любовному небосхилі сонячно.

ВОДОЛІЙ.

Цей тиждень багатий на подорожі - працюва­ти під час відряджень доведеться багато, але й винагорода буде непоганою. До того ж у поїздках зав’яжете корисні контакти. Теплі стосунки з діловими партнерами теж не виключені. Вихідні бажано провес­ти у колі родини.

РИБИ.

Цього тижня на вас чекають приємні зміни у професійній сфері - вашим талантом захопле­ний навіть бос. Колективна праця під вашим керівни­цтвом дасть непогані результати. У справах любовних на вас чекає шалений успіх, а одруженим Рибам вихід­ні бажано провести зі сім'єю.

Схожі новини