Передплата 2024 «Добрий господар»

Дефіле з домашнім улюбленцем!

Учні СШ № 43 під час Благодійної акції збирали кошти для «Домівки врятованих тварин»

«У школі, де навчається моя внучка, відбувся благодійний захід: «Виставка домашніх улюбленців», — написала на своїй сторінці у Фейсбуці львівська волонтерка Валентина Хода. — Кого тут тільки не було? Котики, песики, хом‘ячки, щурики, черепашки, кролики.

Усі учні, хто забажав — привели на виставку своїх улюбленців, де вони взяли участь у дефіле разом з господарями і позмагались у різних номінаціях і тим самим допомогли безпритульним тваринкам.

Це дуже важливо виховувати у дітей любов до навколишнього світу і всього живого в ньому і нести відповідальність за тварин, які живуть поруч з нами. І щоб там не сталося — ці діти ніколи і ніде не залишать свою тваринку і не пройдуть повз тваринку, яка потребує допомоги".

Незвичний благодійний захід відбувся у львівській школі № 43. Серед домашніх улюбленців на цьому заході була навіть мурашина ферма!

Як повідомили на сайті школи № 43, учні разом зі своїми домашніми улюбленцями взяли участь у дефіле у номінаціях «Вишуканий костюм» та «Краща дресура». Усі зібрані кошти будуть передані на потреби притулку «Домівка врятованих тварин».

Як повідомив журналісту «ВЗ» керівник притулку «Домівка врятованих тварин» Орест Залипський, ми передали школі список наших потреб. Яку саме суму коштів діти зібрали ми не знаємо.

«Підопічним Домівки потрібно поновити запас їжі та ліків. Зараз „сезон“ для притулків, бо щодня хтось викидає на вулицю цуценят, кошенят, або у браконьєрів відбирають лисенят, — каже Орест Залипський. — Тому зараз нам вкрай потрібна допомога, аби допомогти більшій кількості тварин та дати їм шанс на хороше життя».

Якщо у вас є можливість допомогти безпритульним тваринам, ось що їм найбільше необхідно:

курятина (шийки, сердечка, гомілки, крила). Корм сухий для котів та собак («4лапи»). Овочі: морква, буряк, капуста, гарбузи, кабачки, огірки. Фрукти: банани, яблука, ківі, хурма, виноград. Риба дрібна (може бути морожена). Зерно (кукурудза, овес, пшениця, просо, жито, насіння соняшника, гречка, рис, пшоно). Горіхи: грецькі, арахіс, фундук. Сухофрукти: курага, фініки. Смаколики для собак. Лежаки: собачі, котячі. Рушники, пледи, пеленки для собак. Миски металеві від 1 літра. Дряпалки для котів. М’ячики, канати (будь-які собачі іграшки). Наповнювач для котів (дерев'яний), тирса.

Схожі новини