Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Наша армія — дно. І так ніх..я не можуть і не переможуть»

Львів'янка Христина Горун публічно образила ЗСУ та висловилася у підтримку хлопців з Дніпра, які в салоні авто слухали в центрі Львова російську попсу

Одна з найкращих подруг - скандальна Христина Тишкун, яка опозорилася вульгарною сукнею під час офіційного заходу заступника міністра освіти
Одна з найкращих подруг - скандальна Христина Тишкун, яка опозорилася вульгарною сукнею під час офіційного заходу заступника міністра освіти

Одразу після гучного інциденту з хлопцями з Дніпра, які в центрі Львова слухали у салоні авто російського співака Григорія Лєпса (львівський журналіст зробив їм слушне зауваження, а поліція по гарячих слідах змусила вибачитися за цей ганебний вчинок і зухвалим хлопцям вручено повістки), вибухнув новий скандал: львів'янка Христина Горун публічно стала на захист чоловіків, які слухали російську музику.

«Я вам скажу так. Спробуйте до мене підійти, коли я машині слухаю і буду слухати Kizaru (музичний виконавець рф) і зробити нікому не потрібне зауваження, я не те, що кашкет знесу з башки. Ви пожалієте, що на світ народилися. Слухайте свою безталанну блювоту, чи гурт „Калуш“ і решту важливих виконавців…» — написала Христина у сторіс свого Інстаграму. Цей пост шокував багатьох львів'ян.

І це ще не всі «перли» Христини (до слова, чотири роки тому львів'янка працювала хостес на одній потужній Інтернет-маркетинговій конференції, яка відбулася у заміському комплексі неподалік москви. — Авт). Одного поста їй видалось замало Христина Горун оприлюднила в Інстаграмі сторіс із приниженням тих, хто захищає на передовій Україну та віддає життя за державу: «Наша армія — дно. І так ніх..я не можуть і не переможуть. Примітивні уроди».

Львів'янка з, м’яко кажучи, неоднозначною репутацією (до речі, дружить з Христиною Тишкун, яка торік осоромилася у Львові вульгарним одягом, коли супроводжувала уже ексзаступника міністра освіти Ігоря Гарбарука під час його робочого візиту. — Авт.) не вперше видає на гора скандальні висловлювання. Зокрема, рік тому, вже після повномасштабного вторгнення вона записувала провокативні відео, де заявляла, що принципово буде спілкуватися російською мовою. Називає «рагулями» та «дном» усіх тих, хто демонструє, на її думку, награний патріотизм. Свою сторінку в Інстаграмі Христина Горун веде мовою окупанта…

Проти антиукраїнської позиції Христини Горун публічно виступили чимало свідомих львів'янок, одна з них — дружина бізнесмена Григорія Козловського, співачка та блогерка Юлія Думанська. Вона зазначила, що таким, як Христина — не місце у ресторані Emili Resort. Якщо вона там з’явиться, її зустрінуть з «особливою любов’ю».

Телефоную до Христини, щоб з перших уст почути, чи заслужила українська армія, яка відчайдушно бореться з найбільшим агресором у світі, таких негативних слів.

Спершу Христина заявила, що такого взагалі не писала, мовляв, їй від 9 травня зламали сторінку в Інстаграмі, і хтось з недругів її просто підставляє…

Пізніше Христина Горун змінила свої пояснення. Сказала, що її слова зі сторіс неправильно зрозуміли. Мовляв, вона не захищає російських виконавців, таких як Лепс, а просто висловила свою реакцію на те, як би вона особисто відреагувала, якби її зробили «недоречне зауваження» — слухати правильну музику в салоні авто. «На мою думку, не правильно вказувати людям, яку музику вони мають слухати, — каже вона. — Багато моїх знайомих слухає російську музику, але переважно тих виконавців, які є росіянами за паспортом, але вже не працюють на росію і мешкають в інших державах. Серед них — Kizaru, який живе в Іспанії і підтримує Україну. Моя позиція — у насильний спосіб змусити поміняти мову, музику, яку вона слухає, ні до чого не призведе».

«Підтримую українську мову, добре нею спілкуюся, — наголосила моя співрозмовниця. — В моєї подруги є благодійний фонд, допомагаю їй, чим можу — сортувала гуманітарну допомогу, допомагала переселенцям, які мешкають у Львові. Також віддавала для переселенців свої особисті речі…».

Принагідно уточнила, як Христина ставиться до рф. «Негативно. Як і всі українці. Чи на росії на триденній конференції, де я працювала хостес, мене завербували? Не встигли», — віджартувалася моя співрозмовниця.

Схожі новини