Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленський провів засідання Ставки Головнокомандувача: що обговорили

  • 08.05.2023, 13:53
  • 1 101

Президент Володимир Зеленський у понеділок провів засідання Ставки верховного головнокомандувача

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел
Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

У засіданні взяли участь начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків і голова ОП Андрій Єрмак. До засідання також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Повідомляється, що учасники заслухали інформацію про наслідки нещодавніх повітряних атак з боку російських військ та про їх подолання, обговорили можливості посилення захисту населення й об'єктів цивільної та критичної інфраструктури.

Також було заслухано доповіді про оперативну ситуацію на фронті та плани окупантів на найближчий час. Командувачі ОСУВ доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ «Хортиця», «Таврія», «Одеса», «Північ».

Учасники засідання проаналізували стан забезпечення підрозділів Сил оборони України озброєнням і боєприпасами, а також стан підготовки й комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад.

Окремо було заслухано доповідь про постачання артилерійських боєприпасів і ракет усіх типів для потреб українського війська в поточному році.

Схожі новини