Передплата 2024 «Добра кухня»

Контрнаступ розпочнеться несподівано, — Резніков

  • 27.04.2023, 09:30
  • 636

Міністр оборони Олексій Резніков розповів про початок контрнаступу

Фото ілюстративне із мережі
Фото ілюстративне із мережі

«Я дуже сподіваюся, що це станеться несподівано і для вас теж. Тому що в цьому є сенс військової операції - ніхто не повинен знати, що вона почалася. Чим довше не знатиме ворог, тим більше ймовірності, що вона пройде успішно», — наголосив він.

Він також додав, що коли контрнаступ почнеться, українці довідаються про це як із інформаційних зведень, так і з соціальних мереж.

«Зараз завдяки різним ресурсам, наприклад Deep State, які займаються OSINT, вже нічого не приховати. Плюс наші хлопці соціально та медійно активні. Залітаючи до чергового звільненого села, вони одразу роблять селфі, короткі стрими. І всі все розуміють», — зазначив Резніков.

Міністр погодився, що очікування від контрнаступу у суспільстві «дещо перегріті».

«Це точно перегріто, усі хочуть чергової перемоги. Раніше не вірили у перемогу. Раніше хотіли, щоби Україна вижила хоч якось мінімально, щоб хоч якась частина України збереглася. А коли ЗСУ показали успіхи, всі почали вірити у перемогу — після Зміїного, після Київщини, Чернігівщини та Сумщини, після Харківщини, Херсона. Хочуть наступної перемоги. Це нормально, це емоції - очікування на успіх», — додав Резніков.

Схожі новини