Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 1 по 7 травня 2023 року

  • 01.05.2023, 07:00
  • 2 503

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Тиждень кар'єрних устремлінь, активної праці, націленої на поліпшення матеріального забез­печення. Тим, хто не робить кар'єру, доведеться біль­ше контактувати не зі своїм керівництвом. Тиждень сприятливий для активного пошуку роботи, організа­ції своєї справи. Адже з початку нового місяця все тре­ба починати з чистого аркуша.

ТЕЛЕЦЬ.

Тиждень постійного неспокою. У грошових і в будь-яких інших справах все в цей час залежа­тиме від випадку, який насправді не зовсім випадко­вий. Можуть бути перші успіхи в новій для вас діяль­ності, особливо організаційній. Друга половина тижня сприяє роботі на самоті.

БЛИЗНЮКИ.

Не дуже сприятливий для заробляння грошей тиждень. Важче буде виконувати фізичну робо­ту, складно буде і самоствердитися у колективі. У кра­щому становищі будуть ті, хто за специфікою роботи змушений не виділятися: обслуговуючий персонал, працівники великих установ.

РАК.

Енергійний тиждень, що дає розширення мож­ливостей, у тому числі і у фінансовій сфері. Професійні та грошові успіхи залежатимуть від вашої освіти. Непогані матеріальні можливості відкривають­ся у тих, чия діяльність пов’язана з наукою, викладан­ням, юриспруденцією, релігією, політикою, далекими поїздками або організацією подорожей.

ЛЕВ.

Тиждень сприятливий для вас, і здоров’ю ва­шому нічого не загрожує, якщо, звичайно, ви не схильні до надмірностей і не зловживаєте шкідливими продуктами. Корисно зараз більше рухатися, особли­во благотворно на вас подіють танці і масаж — звичай­ний і точковий.

ДІВА.

Тим, у кого від природи міцне здоров’я, на по­чатку травня не варто хвилюватися. Для тих, хто не може похвалитися гарною формою, період уразливості триватиме. Тільки уповільнені хвороби можуть перейти в гостру форму. Не зловживайте сма­коликами! Особливо уразливі шлунок і серце, можуть бути проблеми з очима і травми.

ТЕРЕЗИ.

Особливих проблем зі здоров’ям не буде, але для вас важливі організованість, впорядкова­ність життя. Хаос і невизначеність, непередбачува­ність можуть негативно відбитися на самопочутті. У вас особливо вразливі кісткова система, зуби. Важли­во правильно і вчасно харчуватися, катувати себе діє­тами у перший тиждень місяця не можна.

СКОРПІОН.

Цього тижня можете зіткнутися з клопотами на роботі. Намагайтеся не приймати радикальних рішень. Якщо вирішите звільнятися, то ретельно об­міркуйте цей крок. Цього тижня великий ризик руйну­вання романтичних стосунків. Щоб подолати трудно­щі, проявіть винахідливість і прислухайтеся до інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ.

Цього тижня бажано проводити більше часу на самоті. Займіться творчістю або вирушай­те в подорож. Також початок травня сприятливий для оздоровчих процедур. Стежте за своїм самопочуттям, щоб не захворіти у третій місяць весни.

КОЗЕРІГ.

Дуже енергійний напружений тиждень. Витра­чатимете багато сил, але вони будуть легко і просто відновлюватися. Однак не варто зловживати своєю здатністю до самовідновлення. Шкідливі звич­ки, наприклад, куріння, теж можуть знизити вашу ви­тривалість.

ВОДОЛІЙ.

Сприятливий тиждень для подорожей і творчос­ті. Це можуть бути і відпочинок, і відрядження. Такі поїздки будуть вдалими, тому їх не варто відкла­дати. Адже ви так довго про них мріяли. У цей період намагайтеся не впадати в ілюзії і осягнути неосяжне. Стосунки з родичами вас можуть засмутити. Намагай­теся не конфліктувати.

РИБИ.

Перший тиждень місяця стане сприятли­вим для цілеспрямованих представників цьо­го знака. Не виключено, що в цей час отримаєте під­вищення на роботі. Сміливо реалізуйте свої цілі, але пам’ятайте про необхідність співпраці. Уникайте кон­фліктів з керівниками, партнерами і родичами. Про­блеми в стосунках можуть затьмарити період досяг­нень.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень