Передплата 2024 «Добрий господар»

ТОП 10 новинних сайтів Львова

  • 25.04.2023, 11:21
  • 2 980

Публікація статей у засобах масової інформації - це важлива частина піар-кампанії та чудовий спосіб набути популярності у широкої цільової аудиторії. Розміщення статей на ресурсах новин допоможе зробити бренд більш впізнаваним, збільшити охоплення, інтегрувати свій продукт і покращити репутацію компанії

Платформа для розміщення посилань

Бажаєте розмістити посилання у Львові? Відмінне рішення! Регіональні сайти новин — це ефективний медіа-ресурс для того, щоб купити посилання та розмістити свій прес-реліз. Тут зібрана широка та вкрай різнобічна аудиторія, яка проживає в одній області. Ми зібрали для вас 10 найпопулярніших новинних сайтів Львова, які стануть чудовим майданчиком для розміщення вашої статті. Рейтинг складений за даними відвідуваності similarweb.com за березень 2023 року, у рейтингу беруть участь тільки ті майданчики, які є в каталозі on-news.net.

Varta1

varta1.com.ua — це портал новин, створений активістами з метою висвітлення подій у країні. Щодня тут розміщуються найсвіжіші новини про життя Львівщини та України. Львів'яни завжди можуть знайти тут актуальну кримінальну хроніку та інформацію про надзвичайні події. Крім того, ресурс публікує розважальний контент.

Zaxid Net

zaxid.net — портал про життя Західної України. Сайт орієнтований на висвітлення новин Львова та області, а також довколишніх регіонів. «Zaxid Net» оперативно реагує на головні події, щодня розміщуючи статті про область та країну. Крім того, портал публікує розважальний контент про культуру, здоров’я та побут.

Твоє місто

tvoemisto.tv — це громадський медіа-ресурс, присвячений Львову, його ритму, стилю та людям, які роблять місто кращим. Сайт присвячений оперативному інформуванню громадян про головні новини та створення майданчика для дискусії. Тут можна знайти аналітику, авторські колонки та трансляції важливих подій.

Вголос

vgolos.ua — новинний сайт про життя Львівщини та Західної України. Портал щодня розповідає про головні новини області та країни, публікує аналітичні матеріали та розміщує статті про культуру, спорт та життя львів'ян. Окрім цього, портал «Вголос» активно взаємодіє з аудиторією, розміщуючи думки читачів у спеціальному розділі.

Високий Замок

wz.lviv.ua — це медіа-ресурс, який висвітлює життя Львівщини та країни. Сайт порушує найрізноманітніші теми: економіку, політику, міжнародні відносини, сільське господарство, освіту та культурні події. До того ж, «Високий Замок» публікує розважальний та пізнавальний контент.

Lviv media

lviv.media — це портал новин, орієнтований на оперативне та цілісне висвітлення головних подій Львівщини та країни. Автори щодня публікують актуальні та достовірні новини, використовуючи перевірені джерела. Тут завжди можна знайти інформацію про події в області, аналітичні статті та ексклюзивний інформаційний контент.

Vgorode Львів

lviv.vgorode.ua орієнтований на висвітлення спортивних та культурних подій та важливих новин міста. Окремий розділ сайту присвячений довідковим матеріалам. Тут розміщена інформація про ресторани та готелі, служби ЖКГ, транспортні компанії та магазини. Львів'яни та гості міста можуть знайти тут все, що цікавить: адреси, номери телефонів, графік роботи та, зрозуміло, відгуки відвідувачів.

Гал-Інфо

galinfo.com.ua — сайт про життя міста та країни. Тут завжди можна знайти свіжі новини про політику, економіку та культуру. Автори піклуються про те, щоб надавати читачам не лише оперативну, а й достовірну інформацію, тому використовують тільки авторитетні та перевірені джерела. Окрім цього, сайт публікує матеріали запрошених експертів на найрізноманітніші теми: від аналітичних статей до корисних порад.

032 Львів

032.ua належить до всеукраїнської мережі незалежних видань. Ресурс висвітлює події в області, говорить про актуальні проблеми у сферах економіки та соціального забезпечення, розміщує статті про політику. Автори сайту піклуються про те, щоб надавати своїм читачам актуальну та точну інформацію, тому використовують лише авторитетні джерела.

Просування у ЗМІ необхідне будь-якому бізнесу, незалежно від його бюджету та медійності. Сьогодні ця послуга доступна практично кожному. Біржа посилань ON News дозволяє буквально в кілька кліків знайти сайт новин, що задовольняє ваші вимоги, і який розмістить вашу статтю.