Передплата 2024 «Добрий господар»

«Дніпро-Бескид» відновлює роботу

Із 1 травня у Трускавці після піврічної перерви відновлює свою роботу один з найкрупніших лікувально-відпочинкових центрів бальнеологічного курорту: санаторно-готельний комплекс «Дніпро-Бескид». Близько 1 тис. людей можуть одночасно відпочивати у цій знаковій для міста «Нафтусі» оздоровниці

До складу «Дніпра-Бескида», крім побудованого у 1977 році санаторію «Дніпро», входить і зданий в експлуатацію у 1992 році готель «Бескид». Санаторій славиться своєю лікувально-діагностичною базою. Це — правдива «фабрика» здоров’я.

За яким графіком працюватиме колектив?

Як заявив у розмові з нами керівник санаторію, доктор медичних наук Олександр Чебаненко, все залежатиме від умов, які з настанням тепла складуться на ринку курортних послуг Трускавця. Зарано ще тільки оптимістичні плани будувати. Повернення закладу до роботи відбуватиметься поступово. Спочатку санаторій «Дніпро», в якому всі призначені для профільного лікування на бальнеологічному курорті процедури надають та проводять обстеження, запрацює.

А ось далі… Все залежатиме від розвитку подій на фронті. Якщо ЗСУ вдасться рішучий, масштабний контрнаступ, в успішність якого всі ми віримо, то це, звісно ж, обнадійливо вплине як на морально-психологічний стан суспільства, так і на фінансово-економічну ситуацію в країні. У такому разі відпочивальники, серед яких є й такі, яких трускавецька «Нафтуся» направду рятує, обов’язково, попри всі сьогоднішні виклики, поїдуть до Трускавця. Нехай їх буде не так багато, як раніше. Тоді і «Бескид» відчинить свої двері. Великі надії у санаторно-готельному комплексі покладають на партнерські стосунки з польськими друзями. Туристи із сусідньої країни полюбляють відпочивати тут. І, як самі ж у своїх повідомленнях до санаторних менеджерів зізнаються, ждуть — не діждуться, коли знову, як це було до війни, можна буде приїжджати «на води» до Трускавця.

Схожі новини