Передплата 2024 «Добра кухня»

У прикордонному відомстві відбулася зустріч з представниками Інституту миру США

  • 21.04.2023, 15:30
  • 510

Учора у Києві прикордонники мали зустріч з Еною Діон, старшим програмним спеціалістом Інституту миру Сполучених Штатів Америки

Ена Діон керує роботою групи, що зосереджена на ключових проблемах управління та реформування сектору безпеки, які Україна має вирішити для зміцнення миру та стабільності одразу після закінчення війни.

Метою Інституту миру США є вироблення політичних рекомендацій, які, можуть мати вплив на програми та проєкти у сфері безпеки та правосуддя, які уряд США визначить пріоритетними для фінансування в Україні.

Представницю Інституту миру США було ознайомлено зі структурою Держприкордонслужби, основними завданнями та функціями, участю військовослужбовців прикордонного відомства у бойових діях у складі Сил оборони.

Також під час зустрічі обговорили стан співробітництва Державної прикордонної служби України й правоохоронних органів США та реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги.

Ена Діон наголосила на підтримці України, а також запевнила, що Інститут миру США розгляне можливість пошуку шляхів, які сприятимуть стабілізації та відновленню України.

Схожі новини