Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

19 квітня в Україні дощитиме: прогноз погоди

  • 18.04.2023, 20:45
  • 847

У середу, 19 квітня, в Україні дощитиме, але буде тепло

У більшості областей завтра будуть опади. Фото із мережі
У більшості областей завтра будуть опади. Фото із мережі

У регіонах буде хмарно з проясненнями. Вночі на заході та півдні синоптики прогнозують невеликі дощі, а у Карпатах — з мокрим снігом. Вдень в Україні, крім північної частини, місцями короткочасні дощі, а на півдні - з грозами.

Уночі температура повітря на території України буде від +5° до +10°. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть до 12−17° тепла. У Карпатах протягом доби синоптики обіцяють +2−7°.

У середу, 19 квітня, в Київській області буде хмарно із проясненнями, але без опадів. Швидкість східного вітру становитиме 7−12 м/с.

В області вночі температура повітря буде 5−10° тепла, а вдень підніметься до +12−17°. У Києві показники будуть меншими: вночі +7−9°, а вдень — +13−15°.

У Карпатах синоптики попереджають про значну сніголавинну небезпеки на високогiр'ї східної частини Закарпатської області. Помірна — на високогір'ї Прикарпаття, західної та центральної частини Закарпаття.

«Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин. Радимо утриматися від походів на високогір'я», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини