Передплата 2024 ВЗ

«Воскресіння Господнє символізує перемогу — добра, правди, перемогу життя», — президент привітав українців із Великоднем

  • 16.04.2023, 12:15
  • 858

Президент України Володимир Зеленський привітав українців із Великоднем

Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел
Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Про це він сказав у відеозверненні.

«Ми відзначаємо сьогодні свято Воскресіння Господнього. Його головним символом є перемога добра, правди, життя. З непохитною вірою в незворотність цих перемог ми зустрічаємо Великдень. Цього дня рік тому всі ми молилися, щоб Україна вистояла, сьогодні — щоб Україна перемогла», — сказав президент.

Він зазначив, що українці вже пройшли чималий шлях, але попереду — «чи не найважча з вершин». Президент наголошує, що ми подолаємо її «і разом зустрінемо свій світанок».

«Над усією Україною зійде сонце — це синьо-жовтий прапор. Він неодмінно підійметься на всій нашій Богом даній землі, на всіх тимчасово окупованих чортами територіях. Сонце засяє на півдні, сонце засяє на сході, сонце засяє в Криму. Жовтогаряче сонце в мирному синьому небі, і це — світло справедливості. Це світло возз'єднання людей і сімей, українців, усіх, хто зараз на фронті, і всіх, хто допомагає їм у тилу», — сказав Зеленський.


Джерело: Звернення Зеленського

Схожі новини