Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Україна має залишатися темою номер один для Вільного світу»

  • 27.03.2023, 20:03
  • 722

Про це заявив Петро Порошенко під час зустрічі в офісі «Європейської Солідарності» з делегацією Міжнародного демократичного союзу. Він закликав посилити підтримку України та санкції проти росії

«Радий зустрічі з делегацією високого рівня Міжнародного демократичного союзу (International Democrat Union). Це була дійсно чесна і щира розмова. Ми з командою відстоювали прискорення передачі Україні необхідної зброї та посилення нищівних санкцій проти російської економіки. Бо кожна така зустріч — це наше підсилення, підсилення України на міжнародній арені та наших Збройних Сил», — пише Порошенко у Facebook.

Порошенко наголосив: всестороння підтримка України — це надійна інвестиція Заходу у спільну безпеку. «Найбільш ефективні гарантії безпеки і для України, і для Заходу — це якнайшвидше повноправне членство нашої держави в Північноатлантичному альянсі», — вважає п’ятий президент.

Колишній прем'єр Словенії, лідер Словенської демократичної партії Янез Янша сказав, що пам’ятає свій візит в Україну після анексії Криму. Він відзначив суттєву розбудову Збройних сил України після 2014 року.

«Сьогодні ми показали делегації, чим жила і продовжує жити наша команда з 24 лютого минулого року. Скільки допомоги за цей час ми відправили для ЗСУ, а також познайомили з нашими партійцями, які продовжують, зі зброєю в руках, захищати нашу країну», — говорить Порошенко.

«Окремо обговорили питання розвитку та зміцнення демократії, верховенства права, свободи медіа, стійкості інститутів держави в Україні. У цьому контексті підкреслили важливість утримання від кроків, які можуть позначитися на єдності в державі», — наголошує Петро Порошенко.

Лідер «Європейської Солідарності» подякував за підтримку України з боку партій-партнерів. «З такими друзями нікому не вдасться посіяти втому від України, адже всі ми об'єднані однією метою — перемогою України та Вільного світу», — переконаний Порошенко.

Схожі новини