Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Внесок у контрнаступ

  • 17.03.2023, 10:49
  • 630

Порошенко знову їде на Схід із дефіцитною технікою для кількох бригад

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

Петро Порошенко з волонтерами зібрав нову партію техніки для військових, яку завтра відвезе на східний фронт. На передову повезуть генератори, монітори, планшети, дрони, автомобільні радіостанції, акумулятори, зарядні пристрої, Старлінки та іншу техніку на суму близько 6 млн грн.

«За моєю спиною правильні, але дуже дефіцитні речі, з якими ми завтра вирушаємо на Схід. Бо на Сході зараз вирішується доля не просто України, Європи, а й всього світу. Або переможе вільний світ, або переможе диктатура. І саме українські герої борються за цей вільний світ. А ми їм допомагаємо», — пояснює Порошенко у Facebook.

«Є тут навіть „матраси“, які підготував ROSHEN і Фонд Порошенка для героя України, якого звати Женя, — завтра його побачите», — показує він квадрокоптери DJI Matrice 300. «Вантаж піде до наших артилеристів, десантників, моторизованих бригад. До тих хлопців, з якими ми тримаємо постійний зв’язок», — пояснює Порошенко.

«І такі масштабні збори у нас кожного дня, бо ви знов і знову скидаєте донати у фонд ГО Справа Громад, а ми з Мариною та Фондом Порошенка традиційно подвоюємо суму. Це — ваш з нами внесок в контрнаступ», — наголошує п‘ятий президент.

Схожі новини