Передплата 2024 ВЗ

Львів: для переселенців діє пільговий тариф щодо паркування

  • 16.03.2023, 15:35
  • 599

Зареєстровані у Львові внутрішньо переміщені особи можуть оформити пільгове паркування на майданчиках, безпосередньо прилеглих до житлових будинків, у яких вони мешкають

Фото - сайт ЛМР
Фото - сайт ЛМР

Як повідомили в ЛКП «Львівавтодор», у разі оформлення пільгового паркування оплата за паркомісця для переселенців у Львові коштуватиме 3 грн/год, як і для мешканців-львів'ян. Також внутрішньо переміщені особи громадяни можуть оформити пільгові абонементи на паркування.

Щоб оформити пільги на паркування, потрібно підготувати оригінали таких документів:

  • паспорт громадянина України;
  • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • документ, в якому зазначений реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • документ, що підтверджує постійне проживання за адресою місця розташування відповідного майданчика для паркування (довідка з ЦНАПу або акт про встановлення факту проживання особи від ОСББ чи ЖЕКу).

Після того необхідно зателефонувати на «гарячу» лінію за номером телефону 0 800 303 007, щоб записатися на укладання договору з підприємством. За цим номером можна отримати консультацію щодо того, чи будинок, в якому проживаєте, підлягає укладенню угоди.

Зауважується, що прийом мешканців та укладання договорів на пільговий тариф/абонемент здійснюється за адресою: м. Львів, вул. Пасіки Галицькі, 7 (ЛКП «Львівавтодор»). Години та дні прийому: вівторок і четвер: 8:30—17:00 (перерва на обід 12:30—13:00).

Вартість абонементів та перелік прилеглих до паркувальних майданчиків будинків, мешканці яких мають право на пільговий абонемент\тариф на паркування, можна переглянути за посиланням.

Схожі новини