Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 20 по 26 березня 2023 року

  • 20.03.2023, 07:00
  • 2 856

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Весна робить з усіма знаками щось неймовір­не. Терпіння Овнів буде на межі. Щоб легше пе­режити важкий період, беріть на себе якомога менше обов’язків і якомога більше відпочивайте. А ще краще — спланувати короткочасний відпочинок за межами дому. Подбайте про здоров’я — можуть нагадати про себе старі болячки. Головне — не запускати цього процесу!

ТЕЛЕЦЬ.

Працювати цього тижня вам не захочеться. Але доведеться! Керівництво поставить перед вами нові вимоги, та й вдома потрібно не забувати про свої обов’язки. Але до кінця тижня отримаєте винаго­роду за свою працю. І пам’ятайте, що у кожній роботі має бути час на відпочинок. Тому бодай на вихідні ви­йдіть (а ще краще — поїдьте) на свіже повітря.

БЛИЗНЮКИ.

На вас чекає цікавий і насичений яскравими по­діями тиждень. Будьте готові до спілкування і но­вих знайомств. Щоб не втомитися від розваг, один-два вечори на тиждень залишайте для себе. Проведіть їх з книжкою у руках, або відпочиньте перед телевізором.

РАК.

Доля цього тижня випробовуватиме вас на міц­ність. Допомоги ні від кого ви не дочекаєтеся. Але з усіма труднощами впораєтеся. Тиждень сприят­ливий для генерального прибирання. Настав слушний момент позбутися мотлоху. Час заховати зимові речі до шафи. Варто зробити генеральне прибирання.

ЛЕВ.

Приділіть більше уваги другій половинці. У ба­гатьох Левів у цей період любовні стосунки на межі розриву. У сім'ях, які вважають міцними, також не все гаразд — весна впливає. Спробуйте стосунки вря­тувати — воно того варте! А на вихідні, щоб усе було га­разд, заплануйте спільний відпочинок. На роботі також не все гладко. Але Леви знайдуть вихід зі складної си­туації.

ДІВА.

Гарна новина — напружені будні закінчені, і ви, нарешті, можете насолодитися відпочинком. Цього тижня краще взяти відпустку або кілька відгулів. Або бодай на вихідні вибратися за місто. Єдине, що може вас потурбувати, — здоров’я або діти. Будьте на­поготові, щоб не проґавити тривожного дзвіночка.

ТЕРЕЗИ.

Сприятливий тиждень для планування. Може­те будувати плани на далеке майбутнє. Головне, постарайтеся зараз уникати суттєвих витрат. Вони не принесуть користі. Скоро вам випаде шанс придбати те, про що давно мрієте.

СКОРПІОН.

У турботах і клопотах промайне найближчий тиждень. Зате встигнете завершити справи, які довго чекали свого часу. На роботі можете розрахову­вати на прихильність керівництва і грошову винагоро­ду. Будьте готові до суперечок вдома з приводу побу­тових питань.

СТРІЛЕЦЬ.

Багато що дратуватиме вас. Вам захочеться «увімкнути командира» і керувати усіма, хто вас оточує, але цього робити не треба. Навпаки, станьте тихішими від води, нижчими від трави. Стрес може позначитися на вашому самопочутті. Займіться своїм здоров’ям, фізичною формою.

КОЗЕРІГ.

Розбіжності можуть виникнути з колегами по роботі. Особливо напруженим стане період з 20 по 23 березня. Приготуйтеся обстоювати свою точ­ку зору. Головне — будьте ввічливі і спокійні. А ось до­мочадцям доведеться поступитися. Постарайтеся якомога менше конфліктувати з ними: вам знадобить­ся підтримка найближчих людей.

ВОДОЛІЙ.

Зверніть увагу на знаки, які подаватиме вам доля. Вона може вказати вам на людину, з якою зможете побудувати щасливу сім'ю. Для тих, хто вже у шлюбі, бажано не звертати уваги на дрібниці, щоб не спровокувати великих сварок.

РИБИ.

Успіх супроводжуватиме вас у будь-яких справах, за які ви візьметеся у пер­шій половині тижня. Особливо вдалим виявиться 25 березня. У цей день можете здійснювати фінан­сові операції, підписувати договори і угоди, роби­ти великі покупки. За що не візьметеся — все у вас вийде!

Схожі новини