Передплата 2024 «Добрий господар»

Велика Британія виділить для українських біженців 3 тисячі квитків на «Євробачення»

  • 26.02.2023, 09:45
  • 549

Влада Великої Британії надасть майже 3 000 квитків на «Євробачення» для українців, які вимушено проживають там через війну

Фото - сайт Мінкульт
Фото - сайт Мінкульт

Про це повідомило Міністерство культури та інформаційної політики.

«Цей розподіл квитків дозволить тисячам українців відвідати концерти наживо і є ще одним прикладом непохитної підтримки України з боку Великої Британії», — зазначено в офіційному повідомленні британського уряду.

Уряд Британії також оголосив про виділення 10 мільйонів фунтів стерлінгів на проведення Євробачення від імені України та підтримку її культури і творчості.

Гроші будуть спрямовані на підтримку партнерства Ліверпульської міської ради і BBC з українськими митцями та виконавцями, щоб забезпечити спільне шоу, яке прославлятиме музику та об'єднуватиме людей з усього світу.

Українці, які перебувають у Великій Британії за програмами «Будинки для України», «Українська родинна програма» та «Програма продовження перебування у Великій Британії», зможуть подати заявку на отримання квитків на «Євробачення». Квитки будуть запропоновані на всі дев’ять прямих ефірів, включно з півфіналами, допрем'єрними шоу та фіналом у суботу 13 травня.

Схожі новини