Передплата 2024 ВЗ

«Промені пам’яті»: у Львові вшанували пам’ять про українських Героїв

  • 23.02.2023, 20:30
  • 859

Напередодні річниці повномасштабного російського вторгнення на територію України у місті Львові вшанували пам’ять загиблих Героїв

Фото - Роман Балук
Фото - Роман Балук

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, подія відбулась на площі перед полем Почесних поховань новітніх Героїв.

На Личаківському кладовищі родини полеглих Героїв, представники міської та обласної влади, духовенство та мешканці міста спільно помолились за усіх, хто віддав своє життя за Україну. Також тут символічно засвітили «промені пам’яті» над могилами новітніх Героїв.

«Рік тому міжнародні експерти рахували дні-тижні, скільки буде жити наша держава. Пройшло 365 днів. І сьогодні вже міжнародні експерти рахують, скільки часу треба, щоб розвалилася російська імперія.

Ці міжнародні експерти рахували силу кількості танків, кількості зброї, але вони не врахували силу духу українців, який просто не вимірюється. Адже кожен, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави, він своєю святістю скроплює цю землю, і вона має вже зовсім іншу силу. Наше військо — це не є 300−400 тисяч! Наше військо — це є 40 мільйонів людей! В нас є одна дорога — йти і перемагати", — заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Схожі новини