Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 27 лютого по 5 березня 2023 року

  • 27.02.2023, 07:00
  • 1 916

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Тиждень енергійний, планети дають активність і збільшують фізичну силу. Енергію треба витра­чати, але уникати надактивності, як і малорухливого способу життя. І не треба занадто швидко і необдума­но реагувати на будь-які зовнішні обставини. Підви­щена імпульсивність може завдати шкоди здоров’ю, вплинути негативно на стан судинної системи, викли­кати перепади артеріального тиску.

ТЕЛЕЦЬ.

Ваша стійкість перед несприятливими для здоров’я чинниками залежить від самодисци­пліни. У першій половині тижня ймовірна підвищена нервозність, бажання що-небудь порушити: дієту, роз­порядок дня або правила поведінки. Це може призвес­ти до проблем зі здоров’ям і травм.

БЛИЗНЮКИ.

Загалом сприятливий тиждень. На роботі і у сім'ї «погода сонячна». Неодружені мають шанс закрутити роман, але це ненадовго. Зверніть увагу на стан здоров’я, дотримуйтеся правильного харчування і відмовтеся від надмірностей у їжі. Бажано якомога менше хвилюватися. Корисні помірні фізичні наванта­ження, оздоровча фізкультура і профілактичний ма­саж.

РАК.

Емоційно складний і травмонебезпечний тиж­день. Життєва енергія висока, але може силь­но розтрачуватися через підвищену сприйнятливість до зовнішнього негативу. Будьте обережні вдома і на вулиці, щоб не травмуватися. Уникайте занадто до­рогих покупок, інакше не помітите, як вийдете за межі бюджету. Початок місяця несе ризик шкірних хвороб.

ЛЕВ.

Левам тиждень принесе великі можливості на­лагодити особисте життя. Частіше бувайте на людях. Можете закохатися. Намагайтеся тримати свої справи в порядку, уникаючи неорганізованості і суєти. Тиждень може принести занепокоєння, хаотичні об­ставини, пов’язані з роботою, справами. Постарайте­ся не розпорошуватися і зосередитися на головному.

ДІВА.

Робота за наймом може принести хороший зиск, але в бізнесі можливі збитки. Початок березня сприятливий для вирішення житлових питань. У цей час буде простіше винайняти або здати квартиру в оренду. Важливі справи краще планувати на першу частину тиж­ня, бо в кінці тижня обстановка буде напруженою для всіх знаків. Самопочуття в цей час може погіршитися.

ТЕРЕЗИ.

Сприятливий тиждень для інтелектуальної ак­тивності, навчання. Можете легко засвоїти той матеріал, який раніше здавався вам складним. Час підходить для встановлення нових контактів, бага­то справ будуть успішно вирішені завдяки приятелям, знайомим. Намагайтеся частіше бувати в центрі ува­ги. Початок березня може подарувати кохання, роман­тичні зустрічі.

СКОРПІОН.

Тиждень може принести гарний прибуток. Отримані гроші можна витратити на домашні та сімейні потреби. Деякі представники цього знака мо­жуть погано почуватися. Бережіть здоров’я і уникайте перенапруги, особливо розумової. Ретельно переві­ряйте інформацію, що надходить, і постарайтеся самі не вводити інших в оману.

СТРІЛЕЦЬ.

Тиждень принесе більше прибутку тим, хто пра­цює з людьми: викладає, консультує, займаєть­ся торгівлею або посередницькою діяльністю. Допит­ливість, комунікабельність, інтерес до нового принесе користь представникам майже усіх професій. Захоче­те ризикнути, але в першу декаду березня краще стри­мувати себе, інакше замість вигоди зазнаєте збитків.

КОЗЕРІГ.

Ваш організм налаштований на накопичення енергії, тому бажане збалансоване, насичене ві­тамінами харчування і позитивні емоції. За відсутнос­ті душевного комфорту і неправильного раціону замість енергії ваше тіло може набирати зайвих об'ємів. Можли­ві проблеми з обміном речовин. Схильність до травм не­висока, обережність може звести цю ймовірність до нуля.

ВОДОЛІЙ.

Відчуєте приплив сил, збільшиться активність і витривалість, опірність захворювань. Але у кож­ного хорошого явища є негативний бік. У випадку під­вищеної активності вас можуть супроводжувати під­вищена необережність, самовпевненість і зневажання заходами безпеки. Тому можливі травми, особливо в дорозі.

РИБИ.

Не дуже сприятливий для вашого здоров’я тиж­день: енергетика слабшає, збільшується схиль­ність до негативних впливів, загострюється внутрішній розлад, психологічні проблеми. Але це не найкращий період для звернення до психологів, тим більше до магів і екстрасенсів. Ви занадто чутливі в цей час і можете перехопити на себе чужий негатив. Більше відпочивайте і займайтеся улюбленою справою.

Схожі новини