Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Магнітні бурі на 27 лютого — 5 березня 2023 року

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, цього тижня не слід очікувати критичних коливань, як і цілковитого геомагнітного штилю

27 лютого закінчиться триденна пере­рва від геомагнітних збурень. А уже в остан­ній день цього місяця відбудеться 3-бальний сплеск сонячної активності. Це — помірна геоактивність, яка може спровокувати легке не­здужання: раптову слабкість, занепад сил, по­рушення сну. Перші три дні календарної весни обіцяють бути абсолютно штильовими. Пер­ше збурення магнітосфери Землі слід очіку­вати у суботу, 4 числа. Воно за інтенсивніс­тю не повинно перевершити межу середнього рівня (4 балів). Під його вплив потраплять най­перше особи із загостреною метеочутливістю та вродженими чи набутими вадами здоров’я. Навіть особи, що не дуже гостро відчувають вплив магнітосфери, можуть відчути певний дискомфорт у самопочутті.

Тому будьте обережні та дбайливо ставте­ся до свого організму, дотримуйтесь здорово­го способу життя та порад лікарів, щоб примхи космічної погоди не завдали вам шкоди.

Схожі новини