Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Потап нарвався на хвилю хейту через свій новий трек під назвою «Волонтер»

  • 18.02.2023, 17:35
  • 12.2K

Український репер та продюсер Олексій Потапенко випустив нову пісню про волонтерів. Однак, текст треку лише принижує людей, які так багато роблять для перемоги

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

На YouTube також з’явився кліп на пісню. У ролику показані кадри, як українські волонтери допомагають відбудовувати Ірпінь, який сильно постраждав від дій російської федерації. Місто Київської області Олексій відвідав ще у вересні 2022 року. Тоді він виступив для команди «Добробата», які розбирали завали.

Фанати ПТП зазначили, що пісня має примітивний текст, що принижує працю та старання людей, які займаються безоплатною суспільно-корисною діяльністю. А також зовсім невідповідний мотив мелодії, схожий на решту танцювальних треків зірки.

Під кліпом читаємо зауваження, адресовані чоловіку: «Переконаний, що саме це буде останнім поштовхом для багатьох ваших слухачів, хто ще не зрозумів, чому ви повинні померти як відома особа для українського публічного простору», «Мені як волонтерові так прикро… Аж болить. Що це за маразм?», «Давно не блювала, нарешті вийшло», «Схоже, він під дією важких наркотиків! Йому потрібна допомога».

Після випуску цієї композиції люди порадили Потапу залишити український шоубізнес, щоб не ганьбити країну. Дехто також згадав, що поки наші громадяни допомагали виживати Україні, продюсер «відсиджувався» у сонячній Іспанії. До речі, йому підказали, де може випускати свої нові треки.

Схожі новини