Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 20 по 26 лютого 2023 року

  • 20.02.2023, 07:00
  • 1 513

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Ваше терпіння буде на межі. Цього тижня мо­жете зриватися на близьких, сваритися з коле­гами. Щоб легше пережити важкий період, беріть на себе якомога менше обов’язків і якомога більше від­почивайте. Подбайте про здоров’я — можуть нагадати про себе старі болячки.

ТЕЛЕЦЬ.

Працювати цього тижня вам не захочеться. Але доведеться! Керівництво поставить перед вами нові вимоги, та й вдома потрібно не забувати про свої обов’язки. Але до кінця тижня отримаєте винаго­роду за свою працю.

БЛИЗНЮКИ.

На вас чекає цікавий і насичений яскравими по­діями тиждень. Будьте готові до спілкування і нових знайомств. Проведіть їх з книжкою у ру­ках (особливо є нагода почитати при лампі, коли ви­микають світло!), або відпочиньте перед телевізором.

РАК.

Доля цього тижня випробовуватиме вас на міц­ність. Допомоги ні від кого ви не дочекаєтеся. Але з усіма труднощами впораєтеся. Тиждень сприят­ливий для генерального прибирання. Настав слушний момент позбутися мотлоху. Може, в останній зимовий тиждень нарешті варто зробити генеральне прибиран­ня?

ЛЕВ.

Приділіть більше уваги другій половинці. У ба­гатьох Левів у цей період любовні стосунки на межі розриву. Спробуйте їх врятувати — воно того варте! Відповідні дні для рішучих дій — 20 або 26 лю­того.

ДІВА.

Хороша новина — напружені будні закінчені, і ви нарешті можете насолодитися відпочин­ком. Цього тижня краще взяти відпустку або кілька від­гулів. Єдине, що може вас потурбувати, — здоров’я або діти. Будьте напоготові, щоб не проґавити тривожно­го дзвіночка.

ТЕРЕЗИ.

У турботах і клопотах мине найближчий тиж­день. Зате встигнете завершити справи, які довго чекали свого часу. На роботі можете розрахову­вати на прихильність керівництва і грошову винагоро­ду. Будьте готові до суперечок вдома з приводу побу­тових питань.

СКОРПІОН.

Сприятливий тиждень для плануван­ня. Можете будувати плани на дале­ке майбутнє. Головне, постарайтеся зараз уни­кати суттєвих витрат. Вони не принесуть користі. Незабаром вам випаде шанс придбати те, про що давно мрієте.

СТРІЛЕЦЬ.

Розбіжності можуть виникнути з колегами по роботі. Особливо напруженим стане період з 20 по 23 лютого. Приготуйтеся обстоювати свою точку зору. Головне — будьте ввічливі і спокійні. А ось домо­чадцям доведеться поступитися. Постарайтеся яко­мога менше конфліктувати з ними: вам знадобиться підтримка найближчих людей.

КОЗЕРІГ.

Багато що дратуватиме вас. Вам захочеться «увімкнути командира» і керувати усіма, хто вас оточує, але цього робити не треба. Навпаки, станьте тихішими від води, нижчими від трави. Займіться сво­їм здоров’ям, фізичною формою.

ВОДОЛІЙ.

Зверніть увагу на знаки, які подаватиме вам доля. Вона може вказати вам на людину, з якою зможете побудувати щасливу сім'ю. Для тих, хто вже у шлюбі, бажано не звертати уваги на дрібниці, щоб не спровокувати великих сварок.

РИБИ.

Успіх супроводжуватиме вас у будь-яких спра­вах, за які ви візьметеся у першій половині тиж­ня. Особливо вдалим виявиться 25 лютого. У цей день можете здійснювати фінансові операції, підписувати договори і угоди, робити великі покупки. За що не ві­зьметеся — все у вас вийде!

Схожі новини