Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 13 по 19 лютого 2023 року

  • 13.02.2023, 07:00
  • 2 167

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Проявляйте самостійність і незалежність. У середині тижня відмовтеся від великих поку­пок. У п’ятницю можливе романтичне знайомство. Суботу і неділю присвятіть домашнім справам, при­биранню. А вечір проведіть у родинному колі. Спри­ятливі дні: 17, 18 лютого. Несприятливі дні: 16 лю­того.

ТЕЛЕЦЬ.

Відчуватимете невпевненість у собі на почат­ку тижня — не турбуйтеся, зараз бажано усамітнитися. Незабаром до вас повернуться сили і бажання звер­нути гори. У неділю обов’язково зустріньтеся з роди­чами. Сприятливі дні: 13, 14 лютого. Несприятливі дні: 18 лютого.

БЛИЗНЮКИ.

Тиждень почнеться зі сюрпризів, будьте готові до змін. Зі середи будьте обережні і мудрі, осо­бливо з’ясовуючи стосунки в родині. Вихідні - чудовий час для спілкування і поїздок. У неділю займіться по­купками для власної оселі. Сприятливі дні: 13, 15 лю­того. Несприятливі дні: 14 глютого.

РАК.

Не зупиняйтеся на досягнутому — намагайте­ся постійно йти вперед. На вас чекають великі зміни у житті. У середині тижня вам повернуть забутий борг. У п’ятницю довіртеся інтуїції у вирішенні сімей­них проблем. У неділю займіться оформленням влас­ного житла. Сприятливі дні: 13 лютого. Несприятли­ві дні: 14 лютого.

ЛЕВ.

Приступайте до реалізації найзухваліших пла­нів. Проявіть рішучість, бо якщо трохи забари­теся, не встигнете здійснити того, що задумали. Вод­ночас необхідно чуйно реагувати на настрій оточення. У неділю бажано не виходити на люди. Краще побудь­те вдома і розберіться зі своїми бажаннями. Сприят­ливі дні: 13, 17 лютого. Несприятливі дні: 18 лютого.

ДІВА.

Намагайтеся реально оцінювати свої можли­вості, чітко розставте пріоритети. Основний час доведеться присвятити роботі, але вільні вечори намагайтеся проводити зі сім'єю. А ось у неділю за­просіть у гості друзів. Сприятливі дні: 13, 15 лютого. Несприятливі дні: 17 лютого.

ТЕРЕЗИ.

Прислухайтеся до порад рідних, вони допомо­жуть уникнути сварок з чоловіком/дружиною. Зараз чудовий час для занять спортом, можна сісти на дієту. У п’ятницю приготуйтеся до додаткових витрат. У неділю більше довіряйте інтуїції. Сприятливі дні: 15, 17 лютого. Несприятливі дні: 14 лютого.

СКОРПІОН.

Щоб домогтися свого, доведеться старанно працювати. Будьте активнішими, і удача не зму­сить на себе чекати. Чим більше сил витратите зараз, тим відчутнішою буде віддача. Наприкінці тижня, щоб уникнути конфліктів у сім'ї, особливо стежте за своїми словами. Сприятливі дні: 14, 18 лютого. Несприят­ливі дні: 13 лютого.

СТРІЛЕЦЬ.

Вами заволодіє любов. Але незабаром почут­тя зроблять вас залежними від предмета при­страсті. Постарайтеся не піддаватися цьому. У се­редині тижня навалиться багато роботи. Але сил буде достатньо, щоб усе зробити з легкістю і у потрібний вам термін. Сприятливі дні: 13, 17 лютого. Неспри­ятливі дні: 18 лютого.

КОЗЕРІГ.

Робота зажадає великих душевних витрат. Не забувайте про себе — у середині тижня потіште себе приємними покупками. А у вихідні доведеться впритул зайнятися сімейними питаннями — більше спіл­куйтеся з дітьми, відвідайте батьків. Сприятливі дні: 17, 18 лютого. Несприятливі дні: 16 лютого.

ВОДОЛІЙ.

Сміливо реалізуйте на роботі свій творчий по­тенціал — вас неодмінно оцінять. Під час фінансо­вих труднощів шукайте підтримки у батьків, навіть якщо раніше на неї не розраховували. Наприкінці тижня пре­красний час для романтичного знайомства. Сприятливі дні: 13, 16 лютого. Несприятливі дні: 14 лютого.

РИБИ.

Вірте у себе! Будьте активні і завзяті. Робіть усе, добре обґрунтувавши і обміркувавши, не нама­гайтеся отримати все відразу. Рідні допоможуть відновити душевний спокій. У поїздки без великої по­треби не вирушайте, а у вихідні краще побудьте вдо­ма. Сприятливі дні: 14, 18 лютого. Несприятливі дні: 17 лютого.

Схожі новини