Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Скандальну експресофіцерку ДПСУ звільнили з військової служби

  • 06.02.2023, 18:30
  • 3 923

Ексофіцерку пресслужби Південного регіонального управління ДПСУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби

Іванна Плантовська. Фото з мережі
Іванна Плантовська. Фото з мережі

Ексофіцерка пресслужби Південного регіонального управління Іванна Плантовська, яка втрапила в скандал через те, що хизувалась у соцмережах відпочинком за кордоном, та далі була переведена з Одеси в Житомир — наразі звільнена з військової служби, пише Українська правда.

Прессекретар Андрій Демченко нагадав, що після ситуації відносно військовослужбовці Держприкордонслужби з Одеси, у відомстві відразу відреагували на це. З посади офіцера пресслужби Південного регіонального управління її було переведено для проходження подальшої служби в Житомирський прикордонний загін на посаду, яка не пов’язана з комунікаційним напрямком.

«На цей час вона звільнена з лав Державної прикордонної служби України відповідно до норм законодавства про військовий обов’язок і військову службу. Звільнення відбулося наприкінці січня. Вкотре відмічу, в час повномасштабної війни тисячі прикордонників та прикордонниць зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, самовіддано забезпечують захист кордону на не менш загрозливих напрямках, тому я дуже сподіваюсь, що наших хлопців та дівчат перестануть і не будуть порівнювати з діями окремих військовослужбовців, які більше уваги приділяють особистому життю та хизуються цим», — заявив Демченко.

Кілька днів тому Плантовська опублікувала нову фото на своїй сторінці у Facebook та отримала чергову порцію хейту.

Демченко звернув увагу УП, що фото і коментарі Плантовська робила, вже не перебуваючи на службі в ДПСУ.


Джерело: Українська правда

Схожі новини