Передплата 2024 «Добрий господар»

Ворог обстрілює прикордоння Сумської та Чернігівської областей

  • 05.02.2023, 11:00
  • 518

Злочинна тактика ворога демонструє «стабільність» — учора, 4 лютого, українське прикордоння знову потерпало від обстрілів з боку рф

Ворог завдав вогневе ураження із застосуванням БПЛА та мінометів. Під ворожим вогнем опинилися Білопільська, Есманська, Краснопільська та Новослобідська громади Сумщини, а також Городнянська та Сновська громади Чернігівщини.

У прикордонні Новослобідської територіальної громади пролунали майже десяток вибухів від розриву мін. Вогонь був із російського населеного пункту тьоткіне.

Також російські окупанти накрили територію Городнянської громади з мінометів, зафіксовано 11 вибухів. Вогонь був із російського населеного пункту чорноземний городок.

Окрім цього, з російського населеного пункту новий світ противник з безпілотника скинув на територію Сновської громади два вибухові заряди.

Ще один вибуховий заряд з безпілотника російські окупанти скинули на територію Краснопільської громади. На щастя, минулося без жертв.

Пізно ввечері у прикордонні Білопільської громади пролунали майже три десятки пострілів з 30-мм станкового автоматичного гранатомета. Вогонь був із російського населеного пункту волфіно.

російські загарбники обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі із Сумщиною, з мінометів калібру 120-мм, пролунали десять вибухів. Вогонь був із російського населеного пункту новостроївка.

Уночі російські окупанти двічі накрили територію Есманської громади з мінометів, зафіксовано 4 вибухи. Вогонь був із російського населеного пункту троєбортне.

На щастя, минулося без жертв.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Схожі новини