Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 6 по 12 лютого 2023 року

  • 06.02.2023, 07:00
  • 2 530

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Ваші доходи і матеріальна стабільність є більше результатом минулої роботи. Все, що ви заду­мали і намагаєтеся втілити у лютому, може призвести до помилок і матеріальних втрат. Не варто вигадува­ти нові способи отримання грошей, змінювати роботу. Можливі спонтанні витрати, особливо на одяг.

ТЕЛЕЦЬ.

Ваш добробут залежить від вашого професій­ного статусу, авторитету, як фахівця або ке­рівника. Організаторські здібності та ораторський та­лант можуть принести доходи, сприяти просуванню в кар'єрі. Можлива підтримка впливових осіб або стар­ших родичів. Не варто зараз змінювати роботу.

БЛИЗНЮКИ.

Тиждень сприятливий для поглиблення про­фесійних знань, отримання додаткової освіти, для вивчення іноземних мов або відряджень для обмі­ну досвідом. Успіх можливий у прикладних науках і за­няттях, пов’язаних з далекими поїздками. Тиждень для поїздок з фінансових питань не бажаний, можуть ви­никнути проблеми з транспортом.

РАК.

У фінансових справах доведеться більше споді­ватися на інших, ніж на себе. Вас можуть непо­коїти питання спадщини, страховок, податків, креди­тів і спільного майна. Діяти треба обережно. Жодних спонтанних рішень, особливо посеред тижня. Але якщо ваші рішення обдумані заздалегідь, ситуація може скластися на вашу користь.

ЛЕВ.

Тиждень ділового співробітництва, не треба на­магатися всіх перевершити і обійти. Це може нашкодити роботі і призвести до конфліктів і навіть су­дових спорів, де ви можете програти і зазнати мате­ріальних збитків. Корисніше налагоджувати взаємови­гідні ділові зв’язки.

ДІВА.

Тиждень шаленої завантаженості роботою або активного пошуку нових джерел доходу, якщо вас не влаштовує матеріальна винагорода за вашу працю. Сприятливий тиждень, за винятком 12 лютого. Доведеться вирішувати питання, пов’язані з кредита­ми, страховками.

ТЕРЕЗИ.

Матеріальна сфера може турбувати у тому ви­падку, коли нестача коштів помітно сковує вашу свободу і занижує самооцінку. Цього тижня час зав’язувати корисні знайомства, шукати клієнтів, за­мовників, союзників і помічників. Водночас остерігай­теся конфліктів, що можуть призвести до великих ма­теріальних витрат.

СКОРПІОН.

Неоднозначний тиждень у фінансовому пла­ні. Великих професійних успіхів і великої ви­нагороди чекати не варто. І домашні справи вас мо­жуть хвилювати більше, ніж питання кар'єри. Але періодично з’являтимуться щасливі можливос­ті, які обіцяють вигоду і вирішення матеріальних проблем.

СТРІЛЕЦЬ.

Стрільцям цього тижня слід уникати ризикова­них фінансових рішень і надмірно дорогих поку­пок. Непередбачених витрат вимагатимуть обставини, пов’язані з дітьми. Стрільці відчують приплив комуні­кабельності: успішними будуть організаційні справи. Не виключені цього тижня і поїздки, які обіцяють бути радісними і принести прибуток, якщо ви заплануєте їх на другу половину тижня.

КОЗЕРІГ.

Цього тижня можете отримати підтримку та за­ступництво, що сприятиме вам у реалізації про­фесійних цілей. Щоб досягти бажаного, постарайтеся встановити довірливі стосунки з керівництвом і не де­монструйте надмірної впертості. Зараз легко зіпсува­ти стосунки і з вищестоящими, і з родичами.

ВОДОЛІЙ.

Водолії цього тижня можуть спрогнозувати ре­зультат багатьох ситуацій. Крім того, зможете вдало вирішити багато справ. Інформація, яку отрима­єте від інших людей, може бути недостовірною. Остері­гайтеся дезінформації і надмірно сміливих проєктів, осо­бливо якщо вони можуть принести юридичні проблеми.

РИБИ.

Тиждень не сприятливий для бізнесу, можли­ві непередбачені фінансові втрати. Зате вдалий час для того, щоб побути наодинці, зайнятися твор­чістю. Тиждень сприятливий для професійного росту, може принести натхнення та можливість отримати ви­году з творчої діяльності.

Схожі новини