Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Померла зірка популярного серіалу «Сімейка Аддамсів» Ліза Лорінг

  • 30.01.2023, 17:45
  • 2 851

У суботу, 28 січня, померла американська актриса Ліза Лорінг, яка першою зіграла Венздей Аддамс у культовому ситкомі Сімейка Аддамсів. Зірці було 64 роки

Ліза Лорінг
Ліза Лорінг

Про це повідомляє The Sun із посиланням на слова її подруги Лор Джейкомбсон.

Причиною смерті став інсульт. Три дні лікарі боролися за її життя, підключивши до апарату життєзабезпечення. На жаль, це не дало результатів. Рідні вирішили відключити Лорінг від апарату життєзабезпечення.

«З великим сумом повідомляю про смерть нашої подруги Лізи Лорінг. Чотири дні тому вона перенесла обширний інсульт, спричинений курінням і високим кров’яним тиском. Вона була на апараті життєзабезпечення три дні. Вчора її родина прийняла важке рішення відключити його, і вчора ввечері вона померла.

Її ім'я назавжди вплетене в гобелен, що називається попкультурою, і вона завжди в наших серцях, як Венздей Аддамс. Красива, добра, любляча мати, спадщина Лізи у світі розваг величезна. І спадок для її сім'ї та друзів — багатство гумору, прихильності та любові надовго залишиться в нашій пам’яті. Спочивай з миром, Ліза. Прокляття, дівчинко… ти була дуже веселою", — написала Джейкомбсон.

Ліза Лорінг у ролі Венздей
Ліза Лорінг у ролі Венздей

Схожі новини