Передплата 2024 «Добра кухня»

Батальйон «Дубай»: хто з українських політиків утік за кордон

  • 27.01.2023, 11:45
  • 1 785

Зокрема, Королевська із сім'єю проживає у Дубаї в Address Beach Resort

Чоловік Королевської Юрій Столар. Фото із мережі
Чоловік Королевської Юрій Столар. Фото із мережі

Про це свідчить розслідування «Української правди».

Відомо, що до них часто прилітає в гості депутат Суто Мамоян.

Мамояна журналіст УП зустрів у Дубай в найбільшому в світі торговому центрі Dubai Mall 7 січня. За даними джерел УП, Мамоян нібито намагається вирішити проблеми великої букмекерської компанії, де він хоче отримати посередництво між владою та власниками. Джерела переконують, що в Дубай Мамоян літає для зустрічей з власниками.

Напередодні Нового року Столара бачили у Дубаї у російському ресторані Suvoroff. За даними джерел, український нардеп навіть оформив водійське посвідчення в ОАЕ. На це мають право лише резиденти ОАЕ, а це означає, що він збирається жити в Перській затоці.

Наразі Столар повернувся в Україну і уже не зміг перетнути кордон. Згідно із даними джерел, депутат має перемовини з представниками влади, щоб отримати дозвіл на виїзд з країни.

Королевська із сім'єю проживає у Дубаї в Address Beach Resort. 17 жовтня Королевську з чоловіком Юрєю Солодом помітили в офісі найбільшого забудовника Дубая Emaar.

Джерела УП серед забудовників пишуть, що тоді сімейство придбало нерухомості на понад 10 мільйонів доларів.

Видання додає, що Королевська була серед тих, кому Віктор Медведчук запропонував залишитися в Україні і чекати на окупацію, щоб одразу перехопити владу.

Схожі новини