Передплата 2024 «Добра кухня»

Скандальний Тищенко полетів у Таїланд: наче для зустрічі з українцями

  • 26.01.2023, 15:30
  • 1 730

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко полетів у Таїланд

Тищенко вкотре вляпався в скандал. Фото з сайту Слово і діло
Тищенко вкотре вляпався в скандал. Фото з сайту Слово і діло

Про це повідомляє посольство України в Таїланді.

«Посольство запрошує вас на зустріч з народним депутатом України 9-ого скликання паном Миколою Тищенко для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що Володимир Зеленський підписав указ про заборону народним депутатам та чиновникам покидати межі країни, в не державних цілях.

Однак, через кілька днів після цього Тищенко виїхав за межі України, пояснючи це як зустріч із українцями, які проживають у Таїланді.

Зустріч із народним обранцем відбудеться 27 січня о 16.30 у готелі «Novotel».

Реакція у соціальних мережах

«Шановний, Руслане Стефанчук, прошу оформити мені документи для тимчасового відвідування Таїланду з метою участі в зустрічі з народним депутатом Миколою Тищенком», — пише Антон Ходза.

«Дякуємо українській діаспорі в Таїланді за підтримку ЗСУ. Миколо, низький уклін тобі. Без тебе нічого не вдалось би!», — пише Андрій Ткачук.

«Ви нічого не розумієте. Зустріч Тищенка з виборцями Таїланду — це операція прикриття. Микола героїчно зайшов в тил Китаю, буде прикривати Тайвань, погрожуючи Пекіну другим фронтом. Думаєте „Абрамси“ просто так усім роздають? Ні! Це жорнова геополітика!», — вважає Сергій Висоцький.

«Друзі, ми врятовані! Нардеп Микола Тищенко зараз проводить дуже важливі зустрічі в Таїланді. Відзвітує про результати особисто. Просив передати, щоб ми тут тримались і чекали гарні новини. Спочатку на пляжах Пхукета Микола домовиться про винищувачі F16 для ЗСУ. Потім у гоу-гоу барі буде зустріч щодо підводних човнів, кодова назва — операція „Олл Інклюзів“. Завершиться турне в п’ятизірковому готелі. Що обговорять там, вже навіть я не знаю. Чекаємо новини з таїландського фронту. План у хлопця завжди дуже серйозний. Тримаймо стрій! Тримаємо кулаки за Миколу!», — написав Олексій Гончаренко.

Підготувала Сніжана Добромильська

Схожі новини